Kunal Nayyar- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, кариера, съпруга, брак

Кунал Наяр е английски актьор, който работи в телевизионната и филмовата индустрия от 2004 г. и е активен и днес. Той е най-известен с ролята си на Раджеш Кутрапали в телевизионното шоу Теория за Големия взрив. Родителите му са от Индия, но той е роден в Лондон. Още от детството си той е ухапан от актьорската болест, което го подтиква да преследва кариера като актьор и сега се смята за един от най-успешните актьори. Той започва кариерата си като театрален артист в Royal Shakespeare Company, преди да се впусне в голямата лига. По същия начин той е един от най-добре платените телевизионни актьори, според списание Forbes.

Бързи факти

Пълно име Кунал Наяр
Професия актьор
Рождена дата 30 април 1981 г
Родно място Хаунслоу, Лондон, Англия
Зодия Телец
родители Баща: Ракеш Найяр
Майка: Хейта Найяр
Съпруга Неха Капур
Нетна стойност 45 милиона долара
Националност британски
Етническа принадлежност индийски азиатски
Височина 5 фута и 7 инча (171 см/1,71 м)
Тегло 65 кг (143 фунта)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен

Кой е Кунал Наяр?

Кунал Наяр е роден на 30 април 1981 г. в Хаунслоу, Лондон, Англия, от родители Ракеш Наяр и Хейта Наяр. Родителите му са родени в Индия и са имигрирали в Лондон като индийски имигранти. Той е на 39 години и е роден под зодия Телец.

Колко висок е Кунал Наяр?

Кунал Наяр е британски гражданин. Той е индийски азиатец с пенджабски произход, според етническата си принадлежност. Освен това той има чифт тъмнокафяви очи и черна коса. Той е висок 5 фута 7 инча (171 см/1,71 м) и тежи приблизително 65 кг (143 фунта). Той има слаб до среден тип тяло.Kunal Nayyar (Източник: Instagram)

Кунал Наяр Образование

Кунал Найяр е на четири години, когато цялото му семейство се завръща в Ню Делхи, Индия. Той се записва в училището St Columba’s School там, преди да се премести в Съединените щати, за да учи в университета в Портланд. По същия начин той получава магистърска степен по изящни изкуства по актьорско майсторство от университета Темпъл във Филаделфия.

Как Kunal Nayyar преследва кариерата си?

Kunal Nayyar започва кариерата си като театрален артист през 2006 г., участвайки в пиеси като „Huck and Holden“ в Dahlia Theatre и „Love’s Labor’s Lost“ в Royal Shakespeare Company. Той също се появява като Калян в пиесата „The Spoils“ през 2015 г. и 0216 г. в The Pershing Square Signature Center в Съединените щати и Trafalgar Studios в Обединеното кралство.

Kunal Nayyar направи своя актьорски дебют в телевизионния сериал от 2007 г. „NCIS“ като Юсеф Зидан, иракски терорист. На следващата година той получава главната роля на Раджеш Кутрапали в телевизионния ситком „Теория за Големия взрив.“ Джим Парсънс, Кейли Куоко, Саймън Хелбърг, Кунал Найяр, Сара Гилбърт, Маим Биалик, Мелиса Раух, Кевин Съсман и Лора Спенсър бяха другите главни герои в низовете. Той е известен също като Радж и е астрофизик в Катедрата по физика на Калтех. Тази серия продължи до 2019 г.

С кого се среща Кунал Наяр?

През декември 2011 г. Кунал Наяр се жени за Мис Индия 2006 г. Неха Капур.

Kunal Nayyar Нетна стойност

Кунал Наяр е добре известен актьор, който е широко смятан за един от най-добре платените телевизионни актьори. В момента се оценява на нетна стойност от около 45 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации