Кули Робъртс - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Готин Робърт беше южноафрикански журналист, редактор на модни новини, телевизионен водещ и актьор. През цялата си кариера тя е работила в няколко популярни телевизионни програми и новинарски мрежи.

Бързи факти

Пълно истинско име Номакула Робъртс
Име Готин Робърт
Псевдоним Там е
Популярни за Работи като актриса и журналист
Възраст (към 2022 г.) 49 години.
Професия журналистика
Дата на раждане 16 декември 1972 г. (събота)
Място на раждане Кейптаун, Западен нос, Южна Африка
Сегашен адрес Кейптаун, Западен нос, Южна Африка
образование Завършил история и изкуства
Име на училище Епархийското училище за момичета в Греъмстаун
университет Университетът на Кейптаун.
Нетна стойност 1-2 милиона долара
Националност африкански
Етническа принадлежност африкански
Религия християнството
Зодия Стрелец
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Кули Робъртс

Кули Робъртс е роден на Номукула Робъртс 16 декември , 1972 г , в Кейптаун, Западен нос, Южна Африка. Тя имаше прекрасно детство, след като прекара целия си живот в Кейптаун. Тя ходеше да играе с приятелите си и трима братя и сестри в семейството си, когато беше малко дете.

С напредване на възрастта тя започва да се интересува повече от модата и развлекателната индустрия. Тя усъвършенства таланта си за общуване, забавление и мода в Епархийското училище за момичета в Греъмстаун. След като завършва DSG School, тя следва история и изкуства в университета в Кейптаун. Завършила е през 1993г.Височина и тегло на Кули Робъртс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кули Робъртс е висок 5 фута 3 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Готин Робърт

Нетната стойност на Кули Робъртс

Колко е нетната стойност на Кули Робъртс? Нетното състояние на Кули се оценява на между - милиона долара към октомври 2022 г. Както беше казано по-рано, тя имаше успешна кариера във филми и телевизионни сериали. Успешните й професии са й позволили да печели значителна заплата. Освен това тя беше много активна в Instagram, където споделяше подробности за охолния си начин на живот. Преди смъртта си тя е публикувала повече от 14 000 публикации в Instagram, където е имала фенове, следващи 136 хиляди последователи.

Тя също управляваше своя акаунт в YouTube, който създаде през 2020 г., но той не привличаше много внимание. Тъй като тя имаше различен източник на доходи, нямаше съмнение, че е богата и има нетна стойност в милиони. Тя също има премиум карта от фирми като Mercedes и Audi.

кариера

Кули, любимата ни знаменитост, започва кариерата си като писател в списание Pace през 1995 г. През 1995 г. е назначена като редактор в списание Drum. От 1995 до 2000 г. работи като редактор за мода и красота в списание Drum. Там тя намери експерт по стил и концепции за писане. Тя също беше колумнист за Sunday World. Продължавайки напред в кариерата си, тя продължава да води телевизионната програма SABC2 What Not to Wear до 2005 г. Тя е домакин на The Teal Goboza, програма за клюки на SABC, от 2008 до 2009 г. Тя се появява във втория и третия сезон на The Тил Гобоза.

През 2010 г. тя пое водеща на популярното списание Headline. Тя беше съдия в телевизионната програма The Isidingo Talent Search през 2010 г. Кули участва в редица други телевизионни сериали и един филм, в допълнение към този. Тя направи своята прогноза за епизода на Dancing with the Stars през 2013 г. През 2021 г. Кули изигра Тина във филма на Netflix Анджелина. Тя беше съ-домакин на програмата на TrendingSA.

Кули Робъртс Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кули Робъртс? Кули беше блажено омъжена за бившия си съпруг Бейер Робъртс в продължение на много години. Двамата се женят през 1990 г. и имат две деца. Въпреки това, след като роди децата си, Тембела и Лаеун, тя се разведе със съпруга си след няколко години. По време на смъртта си тя живееше далеч от бившия си съпруг и оттогава не е поддържала никакви любовни връзки. Тя беше и баба на децата на Тембела. И двете й деца вече са женени.

Популярни Публикации