Куинси Пондекстър - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка

Куинси Пондекстър е американски професионален баскетболист, който в момента е член на Националната баскетболна асоциация (NBA). По същия начин, Куинси Пондекстър в момента е защитник и малък нападател на Сан Антонио Спърс през 2019 г. Куинси Коу Пондекстър преди това е бил член на Ню Орлиънс Хорнетс, Мемфис Гризлис и Чикаго Булс.

Бързи факти

Пълно име: Куинси Пондекстър
Дата на раждане: 10 март 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Баскетбол
Държава: елен
Височина: 6 фута 6 инча (1,98 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 20 милиона долара
Заплата 2 165 481 долара
Родно място Фресно, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
образование Университет на Вашингтон
баща Роско Пондекстър
Майка Дорис Пондекстър

Биография на Куинси Пондекстър

Куинси Коу Пондекстър е роден на 10 март 1988 г. във Фресно, Калифорния, в семейството на Роско и Дорис Пондекстър. Той е на тридесет и три години. По националност той е американец и принадлежи към афроамериканската етническа общност. Освен това той е Риби.

Куинси Коу Пондекстър беше член на баскетболния отбор в мемориалната гимназия Сан Хоакин във Фресно, Калифорния. Клиф Пондекстър, неговият чичо, също беше баскетболист на Чикаго Булс. След като завършва гимназия, Куинси Коу Пондекстър се записва в Университета на Вашингтон и играе за Хъски.  Куинси Пондекстър на възраст

Куинси Пондекстър

Височина и тегло на Куинси Пондекстър

Куинси Коу Пондекстър е елитен състезател, който също е доста секси. Звездата от НБА е висока 6'7″ и тежи приблизително 99 килограма.

кариера

Пондекстър беше избран от Оклахома Сити Тъндър като 26-ия избор в драфта на НБА през 2010 г. След месец Ню Орлиънс Хорнетс придоби Пондекстър и Крейг Бракинс.

Преди началото на сезон 2011-12 в НБА Хорнетс го размениха с Мемфис Гризлис. След два сезона с отбора, той подписа четиригодишен договор за 14 милиона долара с Гризлис през 2013 г. Пондекстър се появи в 189 мача през първите си три сезона в НБА. Той обаче претърпя контузия на десния си крак по време на сезон 2013-14 в НБА и в крайна сметка пропусна остатъка от сезона след операция през декември. Пондекстър се завърна при Гризлис за сезон 2014-15, появявайки се през първите два месеца от сезона.

След това той беше продаден обратно в Ню Орлиънс, сега известен като Пеликанс, в сделка с три отбора, включваща Гризлис и Бостън Селтикс. Той вкарваше средно по 9 точки на мач и отбеляза рекордните за кариерата си 25 точки срещу Бруклин Нетс.

Той беше принуден да се пенсионира поради поредица от контузии, но се върна след поредица от операции. По същия начин той беше придобит от Чикаго Булс през 2017 г. и се изправи срещу Торонто Раптърс, докато лекуваше контузия на лявото бедро. Биковете го отказаха.

Куинси Пондекстър Нетна стойност

Към 2012 г. нетната стойност на Куинси Коу Пондекстър надхвърля 20 милиона долара към октомври 2022 г. В момента Пондекстър има договор със Сан Антонио Спърс за една година и ,165,481 с ,165,481 гарантирани и ,165,481 средна годишна заплата. Основната заплата на Пондекстър през 2019 г. ще бъде ,165,481, с максимална стойност от ,512,601 и ,512,601 мъртва стойност.

  Куинси Пондекстър нетна стойност

Куинси Пондекстър

През 2018 г. играчът от НБА спечели средно ,146 милиона долара. Куинси Коу Пондекстър е натрупал приходи между 19 и 20 милиона долара по време на кариерата си в НБА. Личните му активи включват дом във Фресно, Калифорния, който той закупи с пари, които спечели.

Популярни Публикации