Куин Уолтърс - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера

Куин Уолтърс е известен актьор, журналист и продуцент от Съединените щати. Куин Уолтърс стана известна с появата си на Джиа в „Имащите и нямащите“, както и в други начинания като „Най-търсените в Америка“, „Главният заподозрян“ и „Погребение на семейството на Мадея“, сред няколко други. Научете повече за Куин Уолтърс Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера

Бързи факти

Истинско име Куинет Моник Догет
Псевдоним Куин Уолтърс
Известен като Актриса, Сценарист, Продуцент
Възраст 38 години
рожден ден 02 юли 1982 г
Родно място Чикаго, Илинойс, САЩ
Зодия Рак
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6.5
Гадже/Среща Адисън Хендерсън (2010-2016)
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 3 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, хранене

Биография на Куин Уолтърс, възраст, семейство

Куин Уолтърс е роден на 2 юли 1982 г. и сега е на 38 години. Quinette Monique Doggett е пълното й име и понякога е известна като Q. По същия начин тя е родена в Чикаго, Илинойс, и нейният зодиакален знак е Рак. Куин често споделя снимки на семейството си, включително тези на брат си и майка си. Дрю е името на нейното дете.

По отношение на професионалната си подготовка Куин получава бакалавърска степен от Университета на Илинойс в Чикаго. Освен това има малко подробности за миналото на Куин или нейните роднини.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Куин Уолтърс? Куин Уолтърс е дълъг 5 фута 7 инча или 1,7 метра и тежи около 132 паунда или 59 килограма. Освен това има малко подробности за другите размери на тялото й, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Освен това актрисата има дълга кестенява коса и тъмнокафява кожа.

  Куин Уолтърс

Куин Уолтърс с осиновената си дъщеря Източник: Instagram

Нетна стойност на Куин Уолтърс

Тя влезе в Twitter през май 2010 г. и има дръжката @quintheartist на уебсайта. По същия начин тя се нарича @quinwalters в Instagram, където има 782 видеоклипа, харесвания и 15,9 хиляди последователи към момента на писане на тази биография.

Куин също основа официалната си страница във Facebook на 15 ноември 2017 г. Тя има над 3,2 хиляди души, които гледат нейната история на този уебсайт към 2021 г. Нетното състояние на Куин Уолтърс се оценява на 3 милиона долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е чрез актьорството.

Професионален живот и кариера

Куин Уолтърс работи професионално като актриса. Тя започва да се изявява на нежна осемгодишна възраст. Тя се премести в Лос Анджелис, Калифорния, и бързо зае водещо място в „Най-желаните в Америка“ на FOX. По същия начин тя получи роля в главния заподозрян на NBC. Куин видя покойния актьор Чадуик Боузман като брат, ментор, приятел и член на семейството. Чадуик също служи като кръстник и чичо на дъщерята на Куин.

Куин Уолтърс също може да бъде видян в поддържащата част на Рене в семейното погребение на Мадея. Първият игрален филм на Тайлър Пери. По същия начин Куин Уолтърс изобразява Лора в ситкома House of Payne.

Тя се е появявала в сезоните 2018 и 2019 на The Haves and Have Nots. Това е драматичен сериал, който беше показан в собствената мрежа. Куин изобрази героя Gia в този филм.

Надпис на Куин Уолтърс: Куин Уолтърс позира за портрет на колегите си от „Семейно погребение на Мадея“. UrbanBridgez е източникът.

По отношение на нейния герой – Gia – тя е проститутка, която се опитва да свързва двата края. Кандис Йънг, изиграна от актрисата Тика Съмптър, наема Джиа да прави секс с много мъже. След това Гиа ги наема в една от своите схеми, за да си върне активите.

Джим Крайър, изигран от актьора Джон Шнайдер, е основният източник на Джия. Също така се разкрива, че Джиа работи с полицейския отдел под ръководството на Джордж, за да получи разузнавателна информация относно Джим. Актьорът Фанг Ду играе ролята на Джордж. Gia се появява като повтарящ се герой в сезон 5 на шоуто.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Куин Уолтърс? Куин Уолтърс най-вероятно е необвързан в момента. Тя беше обвързана с Адисън Хендерсън от 2010 до 2016 г. По същия начин тя има дъщеря на име Ариа, която осинови през 2014 г. Оттогава няма повече информация за нейното семейно положение или любовни връзки. Освен това талантът, харизмата и добрият външен вид на Куин Уолтърс биха накарали няколко души да бъдат подредени в сериозна връзка с нея, ако тя е готова!

Факти

  • Тя започва да се изявява на нежна осемгодишна възраст.
  • Тя се премести в Лос Анджелис, Калифорния, и бързо зае водещо място в „Най-желаните в Америка“ на FOX.
  • Куин Уолтърс е известен актьор, журналист и продуцент от Съединените щати.

Популярни Публикации