KTS Dre- Биография, Wiki, Смърт, Националност, Етническа принадлежност, Кариера

KTS Dr (Лондон Силвестър) беше известен рапър, автор на песни, гангстер и знаменитост от Чикаго, Илинойс, Съединени щати. Дре беше добре известен с това, че е брат на KTS Von. Londre беше смятан за най-добрия рапър в индустрията поради своя талант и умения. За съжаление, смъртта на рапъра остави феновете разбити.

Дре беше застрелян на 10 юли 2021 г., след като беше освободен под гаранция от затвора в окръг Кук. Той е прострелян 64 пъти, причинявайки сериозни наранявания по лицето, главата, гърдите и други части на тялото. Това се случи само един ден, след като годеникът му публикува в социалните медии за неговата гаранция от 00.

Бързи факти

Истинско рождено име Лондон Силвестър.
Сценично име KTS Dre.
Работи като Рапър и гангстер.
Популярни за неговите песни.
Година на раждане 1990 г.
Смъртта на смъртта 10 юли 2021 г
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Място на раждане Чикаго, Илинойс, САЩ.
Място на смъртта Извън затвора на окръг Кук.
Националност афроамерикански.
Етническа принадлежност Смесени.
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
брат или сестра Девън (полубрат), Рашон, Шаник, Ники, Джанае, Ърл и Винсънт младши
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 11″
Цвят на косата черен.
прическа страхове.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг.
В паундове: 154 lb.
Семейно положение Сгоден.
Съпруг Да (името не е известно).
деца Една дъщеря.
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2021 г.) млн. - млн. USD към 2021 г.

Биография на KTS Dre

Лондон Силвестър е роден на родителите си през 1990 г. в Чикаго, Илинойс, Съединените американски щати. Той почина на 31 години през 2021 г. Поради липсата на рождената му дата информацията за зодията му не може да бъде извлечена.KTS получава основното си образование в местно основно училище, след което се прехвърля в средно училище, преди да завърши колеж. Започва да рапира в ранна възраст.

Д-р Дре е роден в афро-американско семейство в семейството на Воня Силвестър (мащеха) и Винсент Дейвис старши (баща). На 25 юли 2016 г. баща му беше застрелян от въоръжени мъже в блок 6600 на South Michigan Avenue. Според съобщенията баща му е бил гангстер.

Девън (полубрат), Рашон, Шаник, Ники, Джанае, Ърл и Винсент младши, брат му Девън, известен още като KTS, бяха неговите седем други братя и сестри. Фон също беше убит в брутален инцидент, който се случи преди смъртта на баща му. Според докладите, Von издава песен, озаглавена Kill To Survive, и също го подкрепя. На 23 юни 2015 г., един ден след освобождаването му, той беше застрелян от неизвестни въоръжени лица.

Семейството му също включва неговите племенници и братовчеди, които са съсипани от смъртта на рапъра и отдават почит на Дре.

  KTS Dre

KTS Dre (Източник: Pinterest)

Професионален живот на KTS Dre

След дипломирането си KTS започва да пише рап песни и да си сътрудничи с известни изпълнители. Кариерата му не продължава дълго, защото се забърква в незаконни дейности. Дре е арестуван няколко пъти и често е освобождаван под гаранция.

Той последва стъпките на баща си и стана полугангстер. Тя се появява в музикалните видеоклипове на полубрата KTS Von като Kill To Survive, Street Music и други. Той също си сътрудничи с Kutthroat Rio върху песента NLMBK-Pt. 2.

Нетна стойност на KTS Dre

Колко богат беше KTS Dre? Приходите на рапъра не бяха оповестени, но източници го оценяват на 2 до 4 милиона долара през 2021 г.

KTS Dre История на отношенията

Според източниците Дре е бил сгоден за приятелката си, чието име все още не е разкрито, но чието потребителско име в Instagram е Baldie. Според съобщенията двойката има една дъщеря. KTS понякога публикуваше за бебето и годеницата си. Подробни подробности за любовния му живот и предишни връзки все още не са публикувани в интернет.

Факти

  • Много други рапъри бяха убити преди смъртта му, включително Indian Red Boy. Той беше убит миналата седмица в Хоторн, Калифорния, докато предаваше на живо в Instagram.
  • Огнестрелни изстрели убиха и брат му и баща му.
  • KTS беше голям фен на огнестрелните оръжия. Всъщност оръжията са представени на видно място в повечето от неговите снимки в Instagram.

Популярни Публикации