Крити Мохан - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Крити Мохан е мениджър на артисти. Крити Мохан е добре известна с това, че е брат на певицата Нийти Мохан, танцьорката Шакти Мохан и танцьорката/актьор Мукти Мохан. Разгледайте повече за възрастта, биографията, Wiki, гаджето, теглото, височината, социалните медии, нетната стойност, кариерата и фактите на Крити Мохан

Бързи факти

Пълно име Крити Мохан
Дата на раждане 12 октомври 1989 г
Възраст 32 години
Хороскоп Паунд
Късметлийско число 4
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Най-доброто съвпадение за брак зодия Близнаци
Пол Женски пол
Професия Мениджър артист
Държава Индия
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 3 милиона долара
Заплата 6 лакх
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-26-34
Родно място Ню Делхи
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски
Религия индуски
образование Къща Миранда
баща Бриджмохан Шарма
Майка Кусум Мохан
Братя и сестри (3) Нити, Мукти, Шакти
Instagram Крити Мохан Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Крити Мохан, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Крити Мохан? Крити Мохан е родена на 12 октомври 1989 г. в Ню Делхи, Индия . Сега тя е на 32 години. Brijmohan Sharma е самоличността на нейния баща, а Kusum Mohan е на нейната майка. Нети Мохан, Шакти Мохан и Мукти Мохан са нейните три дъщери. Тя е споделила целия си живот със сестрите си.

Крити е родена в традиционно индуистко домакинство. Тя е от азиатска етническа принадлежност и има индийско гражданство. Тя посещава колежа Berla Balika Vidyapeeth на Pilani. Освен това тя посещава Miranda House, университета в Делхи, за допълнително обучение.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Крити Мохан? Тя е висока 5 фута 6 инча. Теглото й също е 55 килограма. Крити Мохан изглежда висока и привлекателна. Гърдите й най-вероятно са високи 34 инча, коремът й е 26 инча, а извивките й са с размер 34 инча. Очите й са тъмни, а косата й все още черна. Тя, подобно на сестрите си, е зашеметяваща.

  Крити Мохан

Крити Мохан позира за снимка Източник: Instagram

Крити Мохан Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Крити Мохан? Единственото присъствие на Крити Мохан в социалните медии е в Instagram. @kmohan е името на нейния акаунт в Instagram. В резултат на това тя има 31,7 хиляди последователи. Приблизителната нетна стойност на Крити Мохан е 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Крити се отличи в своите изследвания в ученическите си години. Тя започва работа като артистичен мениджър в Nrityashakti след завършване на обучението си. Шакти Мохан, нейната племенница, притежава танцовата академия. Тя също така наблюдава ролята на сестра си Мукти Мохан. Въпреки че не е толкова известна като сестра си, тя е отговаряла за всичко зад кулисите. Шакти Мохан е известен съвременен изпълнител. Тя участва в Dance India Dance 2 и спечели сезона. Шакти също взе участие в Jhalak Hikhla Jaa. Тя направи своя актьорски дебют като водещо момиче в Dil Dosti Dance. Shakti също има записани няколко албума.

Нийти Мохан е плейбек певица от Боливуд. Започва певческата си кариера през 2013 г. До този етап е пяла в някои хитови филми. Освен това в момента тя е съдия в известното индийско танцово риалити шоу Dance+. Тя също е съдия в риалити шоуто The Voice, заедно с Шекхар и Шан. Мукти Мохан е талантлив актьор и съвременен танцьор. Zara Nachke Dikha е телевизионно шоу, което тя е използвала. Мукти направи своя актьорски дебют в Saheb и Biwi Aur Gangster. Тя също така е домакин на певческо шоу с Рагав Джуял.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Крити Мохан? Крити е ентусиазирана и отдадена на работата си. Сега тя е по-загрижена за работата си, отколкото за връзката си. Kriti в момента е необвързана. Все още няма подробности за бившия й приятел или предишните й връзки.

Що се отнася до хобитата, тя обича гмуркането, музиката и четенето на книги. Обича да гледа индийски филми, защото е индийка. Ранвир Сингх е любимата й звезда.

Факти

  • Крити Мохан е мениджър на артисти.
  • Крити Мохан е добре известна с това, че е брат на певицата Нийти Мохан, танцьорката Шакти Мохан и танцьорката/актьор Мукти Мохан.
  • Мукти Мохан е талантлив актьор и съвременен танцьор.
  • Zara Nachke Dikha е телевизионно шоу, което тя е използвала.
  • Мукти направи своя актьорски дебют в Saheb и Biwi Aur Gangster.

Популярни Публикации