Kristofer Hivju- Биография, възраст, Wiki, височина, нетна стойност, кариера

Кристофер Хивю е известен норвежки актьор, сценарист и продуцент. Kristofer Hivju е известен с изявите си в телевизионни предавания като „Fox Gronland“ и „Sek’s som loss“. Разгледайте повече за Kristofer Hivju Биография, възраст, Wiki, тегло, височина, връзка, приятелка, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти за Кристофър Хивю

Истинско име Кристофер Хивю
Псевдоним Кристофър
Известен като актьор, продуцент, сценарист
Възраст 42 години
рожден ден 07 декември 1978 г
Родно място Осло, Норвегия
Знак за раждане Стрелец
Националност норвежки
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 7 фута 2 инча
Тегло 97 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Средно кафяво
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
приятелка Гри Молваер Хивджу
Съпруг Гри Молваер Хивджу
Нетна стойност 3 милиона долара
Любима храна N/A
Марки N/A

Kristofer Hivju Рожден ден, възраст, родители

Кристофер Хивю е роден в Осло, Норвегия, на 7 декември 1978 г . Той е 42 години към 2022 г . Неговият астрологичен знак е Стрелец. Роден е в норвежкия град Осло. По същия начин Кристофер е норвежец по националност. Кристофър е най-големият син на Ерик Хивю, норвежки актьор, и Лизелот Холмене.

Баща му Ерик Хивю е известен норвежки актьор, участвал в няколко филма. По подобен начин Хивджу учи театрално изкуство и завършва датския отдел на Руската академия за театрално изкуство в Москва.  Кристофер Хивю възраст

Височина и тегло на Кристофър Хивджу

Кристофър има конфигурация на тялото, подобна на парче, за подходяща структура на тялото. Той е висок 7 фута 2 инча и тежи 97 килограма. Косата му е средно кестенява и има кафяви мустаци. Неговият тромав вид се подсилва от цвета на зениците му, които са сиви.

  Кристофер Хивю височина

Кристофър Хивджу Кариера и професионален живот

Кристофър започва своята актьорска кариера през 2001 г. Започва актьорската си кариера с първия си сериал, Fox Gronland. Той изобразява Джим Олсен в този телевизионен сериал. В допълнение, Кристофър се появи във втория си филм, Close work, малко след дебюта си.

Кристофър е участвал в други телевизионни предавания като „Seks Som Oss“, „Melonas“ и „Storst av alt“. Кристофър получи международно признание за появата си на Тормунд Гиантсбейн в прословутия сериал на HBO Game of Thrones.

  Кариерата на Кристофър Хивю

Съпруга и брак на Kristofer Hivju

На 22 август 2015 г. Кристофър се жени за Гри Молваер Хивю . Има обаче липса на яснота относно това как са се срещнали и други специфики. Gry Molvaer Hivju е директор и разработчик. Нейните филми включват Bit Ballerina Bulldog, TWIN и Fearless: The Egg That Saved a Million Lives.

  Кристофър Хивджу нетна стойност

Нетната стойност на Кристофър Хивджу

Колко е нетната стойност на Kristofer Hivju? Нетното състояние на норвежкия играч, продуцент и писател Кристофър Хивю е 3 милиона долара към 2021 г. Той е смятан за един от най-трудолюбивите норвежки актьори и продуценти, така че е спечелил както име, така и слава в индустрията.

  Инфографика за биографията на Kristofer Hivju

Кристофър Хивю Биография

ЧЗВ

Кой е Кристофер Хивджу?

Той е норвежки актьор, продуцент и сценарист

Колко е нетната стойност на Кристофър Хивджу?

Неговата нетна стойност се оценява на 5 милиона долара

Коя е съпругата на Кристофър Хивджу?

Gry Molvaer Hivju е съпругата на Gry Molvaer Hivju

Колко висок е Gry Molvaer Hivju?

Той е висок 7 фута 2 инча.

Популярни Публикации