Кристофър Уокън- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Кристофър Уокън е американски актьор, комик, певец и режисьор, който е активен в развлекателната индустрия от 1952 г. насам. Той е тук повече от 50 години и е добре известен с многостранните си актьорски роли в различни сценични пиеси, филми и телевизионни сериали . Освен това той е един от малкото актьори в Холивуд, чиито филми са спечелили повече от 1 милиард долара в една страна. По същия начин той е най-известен с ролите си във филми като „Кучетата на войната“ като Джеймс Шанън, „Седемте психопати като Ханс“ и много други.

Бързи факти

Истинско име Кристофър Уокън
Псевдоним Крис
Известен като актьор
Възраст 78-годишен
рожден ден 31 март 1943 г
Родно място Астория, Ню Йорк, Съединени американски щати
Зодия Овен
Етническа принадлежност немски, шотландски, ирландски
Националност американски
Религия християнството
Височина 6 фута 0 инча
Тегло 78 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син и Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 9
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Джорджиан Тон
Нетна стойност 50 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, четене на книги

Кой е Кристофър Уокън?

Кристофър Уокън е известен още като Рони Уокън и Крис Уокън . Роден е на 31 март 1943 г. в Астория, Ню Йорк, САЩ. Баща му Пол Уокън е немски имигрант, а майка му Розали Ръсел е шотландска имигрантка. По същия начин той израства заедно с двамата си братя, Кенет и Глен. Той също е на 78 години и е роден под зодия Овен.

Кристофър Уокън Детство/Образование

Кристофър Уокън отиде в Професионалното детско училище за своето образование. След това се записва в университета Хофстра в Хампстед. Но той напусна колежа, за да преследва кариера като актьор на Бродуей. Когато беше по-малък, той и братята му винаги бяха очаровани от актьорството. Той дори смени прическата си, за да прилича на актьора Елвис Пресли.Колко висок е Кристофър Уокън?

Кристофър Уокън е от американски произход и етническата му принадлежност е бяла. От страна на баща си той има немски предци, а от страна на майка си има шотландски и ирландски предци. По отношение на религията той е възпитан като методист. Освен това той е висок 6 фута и 0 инча (183 см/1,83 м) и тежи приблизително 78 кг (172 фунта). Освен това той има хетерохромия, което означава, че едното му око е синьо, а другото е лешниково. Косата му е светлокафява.

Кристофър Уокън (Източник: Instagram)

Социална медия

Кристофър Уокън няма активни акаунти в социалните медии.

Коя е съпругата на Кристофър Уокън?

Кристофър Уокън преди това е излизал с Лайза Минели, певица и актриса, от 1963 до 1964 г. През 1968 г. той се жени за кастинг директора Джорджиан Тон. Те нямат деца, но имат котка на име Bowtie. По-специално,

Как Кристофър Уокън преследва кариерата си?

Кристофър Уокън се е появявал в различни филмови жанрове, включително студийни филми, инди филми, анимационни филми и филми, създадени за телевизията. През 1966 г. той прави филмовия си дебют с „Боси в Атина'. През 1969 г. той се появява в „Тримата мускетари' и „Аз и брат ми'. По същия начин през 1970 г. той режисира „The Anderson Tapes' през 1971 г., „ The Happiness Cage' през 1972 г., 'Valley Forge' през 1975 г. и 'Next Stop Greenwich Village' през 1976 г. Той също се появява в редица филми, включително 'The Sentinel' през 1977 г., 'The Deer Hunter' през 1978 г., ' Heaven's Gate' през 1979 г. и 'Last Embrace' през 1980 г. Други негови забележителни филми включват 'The Dogs of War', в който той играе Джеймс Шанън през 1980 г., 'The Dead Zone', в който той играе Джони Смит през 1983 г., „A View to a Kill“, в който той играе Макс Зорин през 1985 г., и „Puss in Boots“, в който той играе Котарака през 1988 г. През 1989 г. той играе Луис Уитли Страйбър във филма „Причастие“.

През 1953 г. Кристофър Уокън получава първата си телевизионна роля в „The Wonderful John Actor.“ По същия начин той се появява в „The Guiding Light“ от 1954 до 1956 г., „Naked City“ през 1963 г. и „Hawaii Five-O“ през 1970 г. След това се появява като Бен в сериала „Kojak“ от 1977 г. и себе си в сериала „Кой съм аз този път?“ от 1982 г. От 1990 г. до 2008 г. Уокън също е домакин на седем епизода на „Saturday Night Live“. Той също се е появявал в редица на телевизионни филми. Те са „Sarah, Plain and Tall“ от 1991 г., „Skylark“, „Scam“ от 1993 г. и „Vendetta“ от 1999 г. Тя получава роли в „Julius Caesar“ през 2003 г., „Turks & Caicos“ и „ Peter Pan Live!“ през 2014 г. Следващият му сериал ще бъде „Severance“, в който той ще играе ролята на Бърт.

Кристофър Уокън 2022 г

Към 2022 г. нетното състояние на Кристофър Уокън се оценява на 50 милиона долара. Той е професионален актьор, който се е снимал във всякакви филми и в момента прекарва време със семейството си.

Факти

  1. Той е в развлекателната индустрия повече от 45 години.
  2. Кристофър няма акаунт в социалните медии.
  3. Обича да се разхожда.

Популярни Публикации