Кристофър Кенди- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Кристофър Кенди е известен канадски актьор. Кристофър Кенди стана известен по телевизията благодарение на изявите си в Camp Candy от 1990 до 1992 г. По същия начин той е син на известния актьор и комик Джон Кенди. Прочетете пълната биография, за да научите повече Кристофър Кенди възраст, Кристофър Кенди Нетна стойност, Кристофър Кенди Кариера, Кристофър Кенди Височина , и още.

Бързи факти

Пълно име: Кристофър Кенди
Дата на раждане: 23 септември 1984 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, Дете на знаменитост
Държава: Канада
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Торонто, Онтарио
Националност канадски
баща Джон Франклин Кенди
Майка Розмари Маргарет Хобър
Братя и сестри Една сестра (Дженифър Кенди)

Кристофър Кенди Биография

Кристофър Кенди е роден в Торонто, Онтарио, Канада, на 23 септември 1984 г. Той е на 36 години и е роден под знака на Везни. Той е гражданин на САЩ.

Джон Франклин Кенди е името на баща му, а Розмари Маргарет Хобър е името на майка му. Той също има сестра на име Дженифър Кенди. Бащата на Кристофър беше комик и актьор. Сестра й също е актриса. По същия начин майка й беше художник. За съжаление и двамата му родители са починали.Понастоящем образованието и квалификациите на Кристофър са неизвестни, както и имената на учебните заведения, които е посещавал. Въпреки това, като се има предвид възрастта му, той трябва да е завършил гимназия и университет, освен ако Кристофър не е отпаднал или е решил да прекрати обучението си.

Височина, тегло на Кристофър Кенди

Кристофър Кенди е висок 5 фута 8 инча , но теглото му сега не е известно. Другите му измервания на тялото, като размера на гърдите, талията, бедрата и бицепса, също не са налични за момента. И всички негови неизвестни измервания на тялото все още се преглеждат. Освен това Кристофър има кафява коса и кафяви очи.

  Кристофър Кенди

Кристофър Кенди (Източник: Instagram)

кариера

Кристофър Кенди е израснал в семейство с актьорска биография. Той започва да се интересува от актьорско майсторство в ранна възраст. По същия начин, на шестгодишна възраст, той прави своя актьорски дебют в телевизионния сериал от 1990 г. Camp Candy. Този сериал от седем епизода се излъчва от 1990 г. до 1992 г. Актьорската му кариера тръгва нагоре, след като се появява в епизод на „Светът на Боби“ през 1995 г. По същия начин Кристофър прави 18-годишна пауза от появата си на екрана. Той посещава актьорски школи като Groundlings и Second City, за да усъвършенства уменията си. Той обаче се появи в един епизод в телевизионния сериал Кларк и Майкъл през 2007 г.

Candy също направи дебюта си в игрален филм през 2013 г. с Contracted. Оттогава той активно работи по телевизионни предавания и филми. След това той се появява в редица телевизионни предавания, включително Living the Dream, Where's This Party, Murder in the First, Rosewood, Two Minutes to Midnight и най-скоро The Wedding Planners.

Освен това Кристофър Кенди си сътрудничи с много актьори през годините, включително Майкъл Ситър, Морис Честнът, Джайна Лий Ортис, Габриел Денис и други. През годините той се появява във филми като Bar America, Tomato Soup, In a Relationship и Six Feet Apart, както и в късометражни филми като Nice Place, Chowchilla и To the Stones.

В допълнение към своите екранни проекти, той се занимава с театрална работа и в момента играе с Second City Hollywood. Кенди, съ-създателят и домакин на подкаста за интервюта Bumper 2 Bumper, също е домакин на седмичното музикално шоу Neuz Pollution на KXLU 88.9.

Приятелка на Кристофър Кенди, запознанства

Кристофър Кенди може да е необвързан в момента. Изглежда, че е по-загрижен за кариерата и професионалния си живот, отколкото за това да има връзка. Или може би Кенди предпочита да пази личния си и романтичен живот далеч от светлината на прожекторите и общественото око. По същия начин, въпреки че е в светлината на прожекторите от 90-те години на миналия век, той едва наскоро разказа за връзките си. И изглежда, че е настигнал медиите и е затворил вратата на любовния си живот. Известно е обаче, че той все още не е женен или има сведения за съпругата или приятелката си.

Кристофър Кенди Нет Уърт

По отношение на печалбите и доходите, Кристофър има нетна стойност от 0K към октомври 2022 г , според семейната биография. Заплатата му обаче не е известна. По същия начин актьорската му кариера е основният му източник на доходи.

Популярни Публикации