Кристофър Ходжсън - Всичко, което трябва да знаете за него

Кристофър Ходжсън е добре известен с това, че е син на Рой Ходжсън, британски професионален мениджър и бивш играч, и Шийла Ходжсън. В момента той е мениджър на Кристъл Палас, клуб от Висшата лига. Кристофър също е собственик на бизнес.

Бързи факти

Пълно име Кристофър Ходжсън
Първо име Кристофър
Фамилия Ходжсън
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Рой Ходжсън
Баща професия Футболен мениджър и бивш играч
Име на майката Шийла Ходжсън
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Джесика Ходжсън

Кристофър Ходжсън баща

73-годишният Рой Ходжсън, най-старият мениджър във Висшата лига, е прекарал повече от четири десетилетия в играта. Той успешно е ръководил 16 различни отбора в 8 различни нации и е получил множество трофеи. Много хора му се възхищават заради неговата страст и мениджърски умения.

Първото нещо, в което той вярва в коучинга, е създаването на среда за учене, която е уважавана и има увереност и доверие в тях, за да му отвърне със същото. Второто качество, което трябва да търсите в един футболист, е надеждността, което означава да можете да му се доверите и да разчитате на него. Лидерство, страст, ентусиазъм, вдъхновение, планиране, управление и опит, според него, са ключови елементи, необходими, за да бъдеш мениджър от световна класа.Кристофър се ожени за Джесика Ходжсън на скромна сватбена церемония, на която присъстваха най-близките им семейства и приятели. На 30 юли 2014 г. той публикува снимки от сватбата си в Instagram.

Състояние на връзката на Кристофър Ходжсън

Джесика Ходжсън, съпругата му, е прекрасна. Кристофър прекарва по-голямата част от времето си със съпругата си.

В публикациите си в Instagram той продължава да споделя снимки на съпругата си, като я признава и обожава, че е част от живота му. Всяка снимка, която публикуват на страниците си в социалните медии, изобразява техния щастлив брачен живот.

Двойката е горди родители на двама прекрасни синове. И двамата му сина поразително приличат на баща си. Големият му син, който е на 20 години, е абитуриент през 2019 г., както той обяви в социалните мрежи. Той е повече приятел на синовете си, отколкото баща, а синът му често нарича татко приятел, обикновено в коментар в Instagram. Кристофър е добре развита, семейно ориентирана личност. Публикациите му в социалните мрежи преливат от семейни снимки. Той често публикува снимки, на които прекарва качествено време със своите близки. По-голямата част от свободното си време прекарва със семейството си.

Сътрудничество с Кристофър Ходжсън

Hublot си сътрудничи със своя персонал, за да проектира часовник, наречен King Power 66 Hodgson в чест на Рой, който беше представен на неговия 66-и рожден ден. Кристофър работи с компанията и играе важна роля в дизайна и производството на часовника. Кралската сила е създадена специално за любителите на футбола.

Кристофър Ходжсън Нетна стойност

Като се има предвид начина му на живот, като предприемач, той печели значителна сума, но нетната му стойност е неизвестна. Баща му, велик мениджър днес, е изминал дълъг път от дните си на игра с Кристъл Палас до управлението на клуба. Междувременно той играе за много клубове и ръководи различни клубове след кариерата си на играч. Той е спечелил значителна нетна стойност в течение на повече от четири десетилетия служба.

Популярни Публикации