Кристофър Джон Джакман имаше проблемна връзка със съпругата си

Кристофър Джон Джакман е баща на Хю Джакман, австралийски актьор, певец и продуцент. Работил е като счетоводител.

Бързи факти

Пълно име Кристофър Джон Джакман
Първо име Кристофър
Презиме Джон
Фамилия Джакман
Професия Баща на знаменитост
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Без деца 5

Има обтегнати отношения със съпругата си.

Те не са обсъждали нищо за ранния си живот или опит в запознанствата досега. Грейс Макнийл беше съпруга на Кристофър Джон Джакман. Двойката се жени преди 1967 г. След брака си двойката се премества в Австралия като Ten Pound Poms. Австралия и Нова Зеландия използват тази дума, за да идентифицират британците, които са се преместили в съответните си нации след Втората световна война.

  Кристофър Джон Джакман

Кристофър Джон Джакман (Източник: Google)Дълги години всичко беше наред между тях. Двойката дори има пет деца заедно. В групата има трима момчета и две момичета. Хю Джакман, Иън Джакман, Ралф Джакман, Зоуи Джакман и Соня Джакман са децата на двойката. Когато синът му Хю Джакман беше на осем години, двойката се раздели. Все още обаче не е ясна причината за развода им. Тя дори напусна дома с двете им момичета и се върна в Англия.

Той сам отгледа децата си.

Той беше съсипан, когато жена му изостави него и трите му момчета, и нямаше представа как ще се справи. Като счетоводител той трябваше да прекарва много време на работа. Но като самотен родител, отглеждащ момчетата си, той се справя доста добре. Хю Джакман, неговият актьорски син, веднъж заяви в интервю, Моят баща е моята скала. Всичко, което е сега, се дължи на него. От него той се научи на надеждност, лоялност и важността да бъде до семейството си. Според съобщенията Кристофър Джон Джакман е предложил брак на друга дама и е имал едно дете с нея. Информация за тази афера обаче няма.

Изоставен е от майка си.

Когато децата му били малки, те вярвали, че майка им Грейс Макнийл ги е изоставила без видима причина и се е върнала в Англия. Хю Джакман презираше майка си, задето остави децата си по такъв начин за най-дълго време. Но фактът беше съвсем различен. По-късно Хю Джакман открива, че майка му не е изоставила него и братята му. Вместо това проблемът е между Кристофър Джон Джакман (баща) и Грейс Макнийл (майка). Вече всичко е наред със сина и майката. Изглежда, че дори ходят на среща. Всичко се лекува с времето и връзката им не беше изключение.

  Кристофър Джон Джакман

Кристофър Джон Джакман (Източник: Google)

Женен за актриса

Синът му Хю Джакман е женен за австралийската актриса Дебора-Лий Фърнес, с която се запознава на снимачната площадка на Корели. Двамата започват да се срещат през 1995 г. и се женят година по-късно на 11 април 1996 г. в St. John’s в Toorak, Мелбърн. Един от най-вълнуващите аспекти на техния годеж е, че той направи годежен пръстен за нея със санскритската фраза „Om paramar mainamar“, което означава „обещахме брака си на по-голям източник.“ Съпругата му също е с 13 години по-възрастна от него , но това не се отразява на любовта им.

Родители на две осиновени деца

Съпругата му, Дебора-Лий Фърнес, имаше два спонтанни аборта, което накара двойката да потърси осиновяване, за да завърши семейството си. Двойката осинови две деца, едно момче и едно момиче. Имената им са Оскар Максимилиан Джакман и Ава Елиът Джакман.

Нетна стойност

Нетната му стойност не е оповестена, но синът му, Смята се, че Хю Джакман има нетно състояние от 55 милиона долара към 2022 г. което е фантастична сума пари. Годишните му приходи се проверяват внимателно. Той стана богат и известен като известен актьор, музикант и продуцент. Хю кара скъпи коли като Range Rover Sport, Audi Q7 и Volkswagen. Притежава повече от две жилища. Семейството е проспериращо и води луксозен начин на живот.

Популярни Публикации