Кристофър Диас- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, нетна стойност, кариера

Кристофър Диас е продуцент, гласов актьор и кубинско-американски актьор. Кристофър Диас е най-известен с това, че играе герой от реалния живот Винс Веласкес в ATL Убийства в продължение на три сезона.

Бързи факти

Пълно име: Кристофър Диас
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, гласов актьор и продуцент
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 23 февруари 2021 г
Съпруга Лорън Никол Джордан
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Маями, Флорида
Националност американски
деца един (син: Джеймс Кристофър Диас)

Кристофър Диас Биография

Кристофър Диас е роден и израснал в Маями, Флорида, САЩ. Неговата рождена дата, възраст и други подробности за детството и ранния му живот. В резултат на това зодията му също е неизвестна. Липсват имена и информация на неговите родители и други членове на семейството.

Кристофър Диас Образование

По същия начин неговото образование е неизвестно. Той обаче е отгледан в добра среда и е добре образован.Кристофър Диас Височина, Тегло

Кристофър е висок 5'10. Той също тежи около 72 килограма (160 фунта). По същия начин очите на този актьор са кафяви, а косата му е черна. Той е красив и привлекателен мъж с прекрасен характер. За съжаление другите му измервания на тялото не са публично достъпни.

 Кристофър Диас

Кристофър Диас (Източник: Pinterest)

кариера

Кристофър е звездата от ATL Убийства, хитово шоу №1 на TVONE за истински престъпления. В шоуто той играе герой от реалния живот Винс Веласкес. Там той влезе в ролята на Хуанчо. Той също така е работил в редица други предавания, включително Grown. Освен това спечели проекта Greenlight и беше финансиран от Мат Деймън и Бен Афлек.

По същия начин той изигра поддържаща роля в Project Duel, добавяйки още един сериал към автобиографията си. Това беше компонент от стрийминг услугата Blackpills. По същия начин, той е бил озвучаващ актьор през последните десет години и продължава да дава гласа си на различни герои като Captain Tsubasa, The Kings Avatar For The Glory, Daniel Tiger’s Neighborhood (испански), BoBoiBoy и много други.

Down River, Undead Apocalypse, Evil Dark, They Are Legion, The Gilded, Erik Castillo, Tell Tale, Renaissance, Nostos, House Warming Surprise, Diana, Oleander, The Man in the Mirror, Ethereal и много други са сред другите му филми .

Кристофър Диас Гадже, Запознанства

Лорън Никол Джордан е съпругата на този актьор. На 23 февруари 2021 г. те ще сключат законен брак. Лорън е директор на социалните медии, спечелила няколко награди. Те имат син на име Джеймс Кристофър Диас, който е роден от техния съюз. Той и съпругата му често публикуват свои снимки в съответните си профили в социалните медии. Няма съмнение обаче, че това прекрасно семейство живее щастливо заедно.

Нетната стойност на Кристофър Диас

Този актьор несъмнено изкарва прехраната си чрез професионалната си работа. Актьорската му кариера, от друга страна, може да бъде основният му източник на доходи. За съжаление неговата нетна стойност и други приходи не са достъпни в интернет.

Популярни Публикации