Кристина Марино- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Кристина Марино е италиански модел и актриса, която стана известна след среща с Лука Аргентеро. Тя се появява в няколко филма, включително Caribbean Holidays: The Christmas Movie, Love 14 и Un Passo dal Cielo. Тя и приятелят й Лука се разделиха само след няколко месеца връзка. Знайте всичко за Кристина Марино- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно истинско име Кристина Марино
Възраст (към 2021 г.) на 30 години
Професия Модел, актриса
Дата на раждане 1992 г
Място на раждане Милано
образование N/A
Алма матер N/A
Нетна стойност -5 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг.
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност Италиански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Овен

Възраст и ранен живот на Кристина Марино

Кристина Марино е родена в Милано през 1992 г . Тя е дъщеря на баща сицилианец и майка от Пулия. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Освен това тя не е споменала нищо за своето образование или трудов стаж. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя е второкурсничка. Въз основа на нейните постижения изглежда, че е доста добре образована.

Височина и тегло на Кристина Марино

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кристина Марино е висока 5 фута 7 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи. Кристина Марино

Кристина Марино (Източник: Google)

Нетната стойност на Кристина Марино през 2022 г

Колко е нетната стойност на Кристина Марино? Нетното състояние на Кристина Марино е между милион – милиона към 2022 г . Отличната й професия на модел очевидно е основният й източник на пари.

кариера

През 2009 г. тя прави актьорския си дебют във филма на Федерико Мочиа „Любов 14“. Във филма се появяват Федерико Мочиа, Лука Инфаскели и Киара Барзани. След две години тя се появява в италианския телевизионен сериал на Енрико Олдоини от 2011 г. Un Passo Dal Cielo. Тя се появява във филма с Терънс Хил, Даниеле Лиоти, Франческо Салви, Гая Бермани Амарал и др. През 2015 г. тя се появява във филма Карибски празници – Коледният филм, режисиран от Блек (Нери) Паренти, с Нери Паренти, Фаусто Брици, Кристина Де Сика, Доминик Саверин и др.

Кристина Марино гадже и срещи

С кого се среща Кристина Марино? Кристина имаше връзка с Лука Аргентеро от 2016 г. На снимачната площадка на Карибски празници двойката се срещна първоначално. Разликата във възрастта им предизвика интерес сред феновете, тъй като Кристина беше на 25, а Лука на 39. По случай Сребърните ленти 2017, приятелят и приятелката минаха заедно по червения килим. За съжаление, двойката се раздели през 2017 г., след като се срещаха няколко месеца. Сега е необвързана.

Популярни Публикации