Кристина Инверници- Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, кариера

Кристина Инверници е родена през 1990 г. Нейната страна на раждане е Съединените щати. През 2021 г. тя ще навърши 30 години. Работи като професионален модел. Всяка година тя празнува рожден ден. Нейната вяра е християнска. Нейният астрологичен знак не се споменава.

Бързи факти

Пълно име Кристина Инверници
Псевдоним Кристина
Професия Модел
Известен с Модел, счетоводител, маркетинг асистент, инфлуенсър, интернет личност и звезда в социалните медии
Зодия Не се знае
Семейно положение Неомъжена
Име на гаджето Джордан Белфорт
Възраст 30 години
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 56 кг
Измерване (прибл.) 36-30-36 инча
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Дата на раждане 1990 г
Родно място Съединени щати
Религия Кристиян
Националност американски

Биография на Кристина Инверници

Кристина Инверници е сценичното й име, но пълното й име е Кристина Инверници. Нейният рожден ден е през 1990 г. Родната й страна е Съединените щати. Към 2021 г. тя ще бъде на 30 години. Тази статия не навлиза в подробности за нейното образование. Тя е американска гражданка. Тя е модел и артист, който спечели изложбата за отлични постижения в Пунта дел Есте, докато беше на почивка в Уругвай.

Кристина спечели шоуто за отлични постижения, след като се състезаваше в различни предизвикателства за великолепие и си проправи път към върха. Освен това тя е модел и личност в социалните медии.Височина и тегло

Височината й е 5 фута 6 инча, а теглото й е приблизително 56 кг. Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и руса коса. Мерките на тялото й са 34-24-34.

 Кристина Инверници

Кристина Инверници (Източник: Instagram)

Cristina Invernizzi Гадже, Запознанства

Тя е Арлингтън, най-добрият професионален модел в Тексас. Тя е родена през 1990 г. Семейното й положение е неомъжена, според съобщения в социалните медии. Джордан Белфорт е името на нейния приятел. Ако искате да научите повече за нейния начин на живот, продължете да четете тази статия и научете повече за нейното семейство.

Нетна стойност

Кристина Инверници е спечелила прилична сума пари в кариерата си на модел. Освен това няма точна информация относно Нетната стойност на Кристина Инверници . Според някои източници тя има приблизителна нетна стойност от 5 милиона долара от кариерата му.

Родители на Кристина Инверници

Кристина Инверници е известен модел. Имената на баща й и майка й не се споменават. Името на нейния брат и сестра не е известно.

Популярни Публикации