Кристина Цимануская- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Кристина Цимануская е белоруска спринтьорка, спечелила сребро на 100 метра на Европейското първенство до 23 г. през 2017 г. и злато на 200 метра на Лятната универсиада през 2019 г. в Неапол, Италия, и сребро в отборната дисциплина на Европейските игри през 2019 г. в Минск, Беларус. Тя се класира да се състезава в дисциплините 100 и 200 м изключително на Летните олимпийски игри през 2020 г. След откриването на Олимпиадата тя твърди, че националните спортни власти са я принудили да се състезава в щафетни състезания на 4 400 м в допълнение към планираните състезания без нейно одобрение и тя наказа федералните спортни власти.

Беларуският олимпийски комитет принудително я транспортира до летище Ханеда на 1 август 2021 г. Беше й предложена полицейска защита, след като отказа да вземе самолет обратно в Беларус. По-рано тя заяви във видео онлайн, че беларуски служители са я включили в състезанието на 400 метра щафета в четвъртък с кратко предизвестие, когато някои колеги са били открити неспособни да се състезават. След публикуването на кадрите държавните медии я наказаха, като един телевизионен канал заяви, че й липсва отборен дух.

Тя твърдеше, че е изгонила отбора, защото говорих в моя Instagram за некомпетентността на нашите инструктори. Международният олимпийски комитет (МОК), който преговаряше с Беларуския национален олимпийски комитет преди игрите в Токио, обяви, че се е намесил. МОК проучва ситуацията и е поискал обяснение от НОК, съобщиха от Олимпиадата.



Бързи факти

Празнувано име Кристина Цимануская
Възраст 25 години
Псевдоним Кристина Цимануская
Рождено име Кристина Сергеевна Цимановская
Рождена дата 19.11.1996 г
Пол Женски пол
Професия Спринтьор
Родена нация Беларус
Място на раждане Климовичи
Националност белоруски
Етническа принадлежност белоруски-бял
състезание Бяло
Нетна стойност милион- милиона
Източник на богатство Спринтьорска кариера
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неомъжена
Тип тяло Атлетичен
Хороскоп Скорпион
Религия Кристиян

Кристина Цимануская Биография

Кристина Цимануская е родена на 19 ноември 1996 г. Тя е родена в беларуския град Климовичи. Към 2020 г. тя ще бъде на 24 години. Тя е беларуска по националност и беларуско-бяла по етническа принадлежност. Нейната раса също е бяла. Тя никога не е разкривала информация за неговите родители, братя и сестри или образование пред медиите. Нейната зодия е Скорпион и е християнка.

Кристина Цимануская Височина, Тегло

Кристина Цимануская е зашеметяваща жена. Тя притежава лъчезарна красота и завладяваща усмивка, която привлича много хора към нея. Височината й съвпада точно с телесното й тегло. Телосложението й е спортно и тя поддържа тялото си във форма, като прави чести упражнения. В момента има здраво тяло.

 Кристина Цимануская

Кристина Цимануская (Източник: Instagram)

кариера

  Кристина Цимануская се състезава на Европейското първенство за юноши в Ескилстуна, Швеция, през 2015 г., завършвайки шести на 100 м и 17-ти на 200 м.
 • По подобен начин през 2017 г. тя се състезава на Европейското първенство на закрито в Белград, Сърбия, където завърши на 12-то място в дисциплината 60 м.
 • През същата година тя завърши втора в бягането на 100 метра и четвърта в бягането на 200 метра на Европейското първенство за U23 в Бидгошч, Полша.
 • В дисциплината 60 м тя завърши на 31-во място на Световното първенство на закрито в Бирмингам, Обединеното кралство, през 2018 г. По подобен начин на Европейското първенство в Берлин, Германия, тя завърши 13-та на 100 м и 10-та на 200 м.
 • По подобен начин през 2019 г. тя се състезава на Европейското първенство на закрито в Глазгоу, Шотландия, където завърши на седмо място в дисциплината 60 м. Тя завърши шеста в дисциплината 100 м и първа в дисциплината 200 м на Универсиадата през 2019 г. в Неапол, Италия.
 • Тя завърши 26-а в бягането на 200 м на Световното първенство в Доха, Катар.
 • По същия начин тя се състезава в дисциплината 60 метра на Европейското първенство на закрито в Торун, Полша.
 • На 30 юли 2021 г. тя публикува видео в Instagram, осъждащо Олимпийския комитет на Беларус, че я е принудил да се състезава в четирите щафетни състезания на 400 метра.
 • Впоследствие Цимановская е била принудена да се върне в Беларус на 1 август 2021 г., според беларуските медии.
 • Беларуската фондация за спортна солидарност поиска медиите и членовете на беларуската диаспора в Япония да я поздравят на летището в Токио. Цимановская, от друга страна, каза пред журналисти, че се страхува да се върне в Беларус и планира да потърси убежище в Австрия.
 • Няколко държави, като Чехия и Полша, са заявили, че са готови да й осигурят виза и защита.

Кристина Цимануская Съпруг, брак

Кристина Цимануская не е женен и няма намерение да се жени. Тя е напълно поверителна относно личния си живот, въпреки малко информация за нейните връзки, публикувана или разгласена в медиите. В момента тя се е концентрирала върху кариерата си и не смята да влиза в постоянна връзка или брак. Изглежда, че е дискретна по отношение на връзките си. По отношение на личния й живот не е изненадващо, че информацията относно нейния партньор, афера и срещи не е била публично достояние. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

Кристина Цимануская Нетна стойност

Нетната стойност на Кристина Цимануская се оценява на между 1 и 3 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин точната й компенсация все още не е разкрита, но в съзнанието на нейните почитатели няма съмнение, че тя получава значително заплащане от кариерата си. Основният й източник на богатство е спринтьорската й кариера. В момента води ежедневие.

Любопитни факти

 • Кристина Цимановская е гражданка на Беларус.
 • Кристина Сергеевна Цимановская или Кристина Сергеевна Тимановская е нейното родно име.
 • Скорпион е нейният зодиакален знак.
 • Тя взе злато на 200 метра на Лятната универсиада през 2019 г. в Неапол, Италия, и сребро в отборната дисциплина на Европейските игри през 2019 г. в Минск, Беларус.

Популярни Публикации