Кристин Тан- Възраст, Биография, Уикипедия, Нетна стойност, Съпруг, Националност, Кариера

Кристин Тан е сингапурска финансова журналистка, водеща на наградената и най-продължителна игрална програма на CNBC Asia, Managing Asia, в която тя интервюира ключови ръководители и лидери на азиатски компании. Научете повече за Кристин Тан Възраст, Биография, Уикипедия, Нетна стойност, Съпруг, Националност, Кариера

Бързи факти

Пълно име Кристин Тан
Професия журналист
Възраст 51 години
Родно място Сингапур
Нетна стойност
1 милион долара
Зодия ЧЕ
Етническа принадлежност Смесени
Националност Китайски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 6 инча
Тегло прибл. 60 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка ЧЕ
Съпруга ЧЕ
деца ЧЕ

Възраст и ранен живот на Кристин Тан

Кристин Тан е родена в Сингапур и е израснала с родителите си и по-малкия си брат в градините Серангун. Тя е 51 години, но Точната й дата на раждане все още не е известна. Тя отиде в Нова Зеландия за след средно образование, след като завърши католически колеж.

 Кристин Тан възраст

Кристин Танкариера

Тан има над 16 години опит в журналистиката, повече от половината от които е прекарала в CNBC. През цялата си кариера тя отразява икономическите и финансовите пазарни последици от големи новинарски събития като азиатската икономическа криза, сривът на Dot Com Bubble, атаките от 11 септември в Съединените щати и избухването на SARS.

Тя прие наградата за най-добра новинарска програма от името на The Asian Wall Street Journal на азиатските телевизионни награди за 2004 г. Същата програма беше и финалист за отразяване на извънредна новинарска история на фестивалите в Ню Йорк през 2004 г.

Кристин Тан също така спечели сребърен световен медал за най-добър водещ на наградите за телевизионно програмиране и промоция на Нюйоркските фестивали през 2009 г. Тя също взе наградата за най-добър водещ на текущи предавания на наградите за азиатска телевизия през 2008 г. Тя беше финалист за най-добър водещ на новини на фестивалните награди в Ню Йорк през 2001 г. и 2002 г., както и финалист за най-добър водещ на актуални предавания на наградите на азиатската телевизия през 1997 г. и 2006 г.

Тан беше и финалист за най-добър водещ на новини на фестивалните награди в Ню Йорк през 2001 г. и 2002 г. Тя беше и финалист за най-добър водещ на текущи предавания на наградите за азиатска телевизия през 1997 г., където получи високи похвали.

Тан получава бакалавърска степен по социология и английски език, както и магистърска степен по социология с отличие от Университета на Окланд в Нова Зеландия.

Нетната стойност на Кристин Тан

Колко е нетната стойност на Кристин Тан? Кристин Тан има приблизителна нетна стойност от милион през октомври 2022 г . Основният й източник на доходи е журналистическата й кариера

Съпруг и връзка

Кой е съпругът на Кристин Тан? Тя е запазила личния му живот в тайна. Кристин Тан пази връзката и аферите му далеч от светлините на прожекторите. Поради липса на прозрачност историята на връзката и брака й все още не са известни.

Също така, знайте за Нетна стойност на Тими Тан, възраст, биография, съпруга

Популярни Публикации