Кристин Ричио- Възраст, Биография, Гадже, Нетна стойност, Височина, Тегло, Кариера

Кристин Ричо е YouTuber, блогър и cosplayer от Съединените щати, която е добре известна с двата си YouTube канала. Кристин Ричио е разказвач на истории и любител на книги, който управлява каналите в YouTube polandbananas20 и polandbananasBOOKS. Научете повече за Christine Riccio Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Кристин Ричо
Дата на раждане: 4 август 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, автор, BookTuber, cosplayer
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Височина: 6 фута 0 инча
Тегло: 55 кг
Родно място Монтвил, Ню Джърси
Националност американски
образование Бостънски университет
Братя и сестри две (сестра: Оливия и брат: Пол)
Twitter Кристин Ричио Twitter
Youtube Кристин Ричио Youtube
Instagram Инстаграм на Кристин Ричо
Лична мрежа Лична мрежа на Кристин Ричо
Марки N/A
Хоби Четене, Писане

Кристин Ричо Био, възраст, семейство

Кристин Ричио е родена на 4 август 1990 г. в Монтвил, Ню Джърси, САЩ. Тя е 46-годишен от 2021 г. Завършила е Бостънския университет със специалност кино и телевизия. Освен факта, че баща й управлява фирма за копирни и факс машини, нищо друго не се знае за нейното семейство. Тя също има по-малка сестра на име Оливия и брат на име Пол. И двамата са били забелязани в нейните актуализации.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Кристин Ричио? Тя е висока 6 фута 0 инча; Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли лешникови очи и кафяви кичури. Какви са телесните мерки на Кристин Ричо? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Кристин Ричо

Кристин Ричио държи книга Източник: Instagram

Christine Riccio Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Кристин Ричо? Нейният акаунт в Twitter, @xtineMAY, има над 72,4 хиляди последователи. Нейният канал в Instagram, @xtinemay, натрупа над 153 хиляди фенове. По същия начин нейният канал в YouTube, „polandbananasBOOKS“, има над 409 000 зрители. Нейният акаунт в Instagram, „polandbananas20“, има над 101 хиляди последователи.

Тази невероятна личност несъмнено печели значителна сума доходи. Нетната й стойност се очаква да бъде между 1 милион долара – 5 милиона долара .

Професионален живот, кариера и стил на живот

На 29 март 2006 г. Ричио, известна още като Xtinemay, стартира първия си канал в YouTube, PolandBananas20. Каналът е създаден с цел да хоства влогове, танцови видеоклипове и други забавни видеоклипове. За да защити истинската си самоличност от киберпреследвачи, тя създаде псевдонима PolandBananas въз основа на дестилираната питейна вода от Poland Springs и плодовия банан. Първият видеоклип в канала беше влог с нейната племенница Оливия, наречен Backhandspring Failure.

След това тя последва с танцови видеоклипове като „Lady Gaga – Poker Face“ и „Battlefield Music Video.“ Нейните комични изяви във видеоклиповете Love Me – Justine Bieber и Lady Gaga – Telephone Dance й събраха голям брой зрители през 2009 г. След това дойде издаването на „Forever And Always – Taylor Swift Music Video“, което стана първото видео в нейния канал, надхвърлило 245 000 гледания, което доведе до огромно увеличение на нейната база от абонати.

След това в своя канал „PolandBananas20“ тя започна да анализира книги и да обсъжда сюжетни точки. Нейните рецензии за сериала за млади хора на Касандра Клеър „Хрониките на ловеца на сенки“ привлякоха съвсем различна публика. Нейната страст към книгите, съчетана със силната популярност на нейните рецензии и дискусии, допринесе за стартирането на втория й канал, PolandBananasBooks, на 5 юни 2010 г.

На първата си страница тя започна да качва влогове, танцови актуализации и хумористични скечове. Освен това тя започва да играе главните роли на своя брат, сестра и приятели във видеоклипове като „Siblings / The Sequel“ и „Baking With Christine & Katie | Пиеше се за 100 000“, което само допринесе за нарастващия й успех.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Кристин Ричио? Що се отнася до личния й живот, тя се среща с много привлекателен мъж. Тя често споделя техни снимки в профила си в Instagram. Тя обаче все още не е разкрила самоличността му. Тя обаче му пожела честит Свети Валентин, като сподели тяхната зашеметяваща снимка. Тя също така пожела на гаджето си на 3 април 2020 г. с надпис:

ДНЕС МОЕТО ОЧАРОВАТЕЛНО, ПРЕКРАСНО И КРАСИВО МОМЧЕ НАВЪРШВА 30 ГОДИНИ. Големите 3-0. Тъй като не можем да отидем, той прави парти на Animal Crossing, за което аз изпекох торта и завършихме пъзела на Хари Потър. Беше приятно релаксиращо време! Хуан, прекрасен рожден ден!!! Надявам се, че това четвърто десетилетие на зрелостта е най-великото досега.

Факти

  • Кристин Ричио е YouTuber, блогър и косплейър от Съединените щати, която е добре известна с двата си канала в YouTube.
  • Кристин Ричио е разказвач на истории и любител на книги, който управлява каналите в YouTube polandbananas20 и polandbananasBOOKS.
  • След това тя последва с танцови видеоклипове като „Lady Gaga – Poker Face“ и „Battlefield Music Video“.
  • Комичните й изяви във видеоклиповете Love Me – Justine Bieber и Lady Gaga – Telephone Dance й събраха голям брой зрители през 2009 г.

Популярни Публикации