Кристин Лаурия- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Националност, Височина, Кариера

Кристин Лаурия е популярна американска YouTuber, известна със своите видеоклипове за начин на живот и красота. Kristin Lauria публикува за всичко - от уроци по грим и процедури за красота до модни развлечения и други теми. Тя също така публикува общи видеоблогове, разкази, предизвикателства и други произволни видеоклипове. Научете повече за нетната стойност на Kristin Lauria, биографията, възрастта, гаджето, националността, етническата принадлежност, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Кристин Лаурия
Дата на раждане: 30 юли 1995 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Beauty Vlogger, Личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 февруари 2017 г
Съпруг Маркъс Джонс
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Луизиана
Националност американски
Религия християнството
образование Държавен университет на Флорида
Братя и сестри One (сестра Ashlyn Sailsbury)
Facebook Кристин Лаурия във Facebook
Twitter Кристин Лаурия туитна
Youtube Кристин Лаурия Youtube
Instagram Instagram на Кристин Лаурия
Лична мрежа Лична мрежа на Кристин Лаурия

Кристин Лаурия Възраст и ранен живот

Кристин Лаурия е 27-годишен . Тя беше родена на 30 юли 1995 г . Нейният роден град е Батън Руж, Луизиана. По-късно тя се премества в Орландо, Флорида, преди да поеме на север към Талахаси. Там тя посещава Флоридския държавен университет. Кристин има сестра на име Ашлин Сейлсбъри, която се появява в някои от видеоклиповете на Кристин в YouTube. Тя не е разкрила никаква информация за родителите си или други членове на семейството.

  Кристин Лаурия Възраст

Кристин Лаурия ВъзрастВисочина и тегло на Кристин Лаурия

Колко висока е Кристин Лаурия? Тя е висока 5 фута 6 инча или 167,5 см и тежи приблизително 56 кг или 123,5 фунта. Освен това, няма информация за измерванията на тялото й, като измервания на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Тя има зелени очи и руса коса.

  Кристин Лаурия

Кристин Лаурия със съпруга си (Източник: Instagram)

Професионален живот на Кристин Лаурия

По отношение на професията Кристин Лаурия работи като личност в социалните медии. Тя е предимно YouTuber, който се фокусира върху начина на живот и красотата. Само два месеца след като публикува първото си видео в едноименния си канал, тя натрупа над 20 000 абонати. Освен това, Кристин е била студентка във Флоридския държавен университет, когато стартира своя канал в YouTube. Тя също така създаде акаунт във Vine през април 2013 г.

Освен това котката на Кристин, Бисквит, се появи в първия й видеоклип в YouTube, My First YouTube Video | Питай Кристин. Кристен се срещна с друга звезда от Vine, както и с брата на Маркъс Коди Джонс чрез Маркъс.

Нетната стойност на Кристин Лаурия

Колко е нетната стойност на Кристин Лаурия? Преместване на, Нетното състояние на Кристин се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. . Тя може да печели пари от своите видеоклипове в YouTube, одобрения на марки, партньорства и т.н. Нейният канал в YouTube струва 131 000 долара сам по себе си. Кристин е публикувала над 220 видеоклипа, общо над 66,6 милиона гледания. Освен това Кристин Джонс публикува четири нови видеоклипа на месец, средно 69,7 хиляди гледания на видеоклипове и 101 нови абонати на ден.

  Кристин Лаурия Нетуърт

Кристин Лаурия Нетуърт

Kristin Lauria Гадже и срещи

Кой е гаджето на Кристин Лаурия? Кристин Лаурия е омъжена, а съпругът й се казва Маркъс Джонс. Маркъс, като нея, е личност в социалните медии. На 18 февруари 2017 г. двойката се ожени на церемония във Флорида. Кемпер и Медоносната пчела, двете домашни кучета на влюбените, живеят с тях. Те са златни ретривъри, между другото.

Маркъс Джонс и Кристин Лаурия се срещнаха за първи път през 2014 г. в местна църква. Маркъс и Шелби се запознаха чрез сестрата на Маркъс Шелби. Скоро след това те започнаха да се срещат и се сгодиха през юни 2016 г. Маркъс й предложи брак, докато беше на почивка в Европа.

Социална медия

По отношение на присъствието си в социалните медии, Кристин Лаурия се присъедини към Twitter през април 2011 г. и в момента има 72,4 хиляди последователи в своя акаунт @KristinJohns. По същия начин тя може да бъде намерена в Instagram като @kristinjohns. Към момента на писане този акаунт имаше 906 публикации, 668k последователи и 668k споделяния. Освен това на 20 октомври 2015 г. тя стартира официалната си страница във Facebook, която вече има над 25 хиляди последователи.

След това Кристин стартира свой собствен канал в YouTube, Kristin Johns, на 27 януари 2015 г. Оттогава каналът е получил повече от 66,6 милиона гледания и 657 500 абонати. Тя и съпругът й Маркъс също имат общ семеен канал, наречен Marcus&Kristin. На 23 януари 2017 г. те стартираха този канал. Оттогава този канал има над 30 милиона гледания и 423 хиляди абонати. За допълнителна информация, моля, свържете се с Clayton на [имейл защитен]

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Фльор Робъртс, биография, възраст, гадже, националност

Популярни Публикации