Кристин Елизабет Флорес - Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Кристин Елизабет Флорес е най-известна като бившата съпруга на Франсис Ескудеро. Франсис Ескудеро е известен адвокат и политик, който е на поста от 2019 г.

Бързи факти

Пълно име: Кристин Елизабет Флорес
Псевдоним Кристин
Възраст N/A
Дата на раждане N/A
Място на раждане N/A
Пол: Женски пол
Семейно положение: развод
Развод Франсис Ескудеро
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Нетна стойност N/A

Биография на Кристин Елизабет Флорес

Кристин Елизабет Флорес не е публична личност, затова избягва да разкрива подробности за личния си живот. В резултат на това тя е скрила личната си информация зад завесите. От друга страна, съпругът й е роден на 10 октомври 1969 г. в Манила, Филипините.

Височина и тегло на Кристин Елизабет Флорес

Кристин Елизабет Флорес безспорно е привлекателен. Певицата има черна права коса и черни очи.кариера

Кристин Елизабет Флорес i е професионална певица и театрална актриса. Въпреки това, тя е най-известна като бившата съпруга на Франсис Ескудеро. След това, когато тогавашният й съпруг беше на 22 години, той изрази интерес да се кандидатира за публична длъжност за първи път. Той показа интернирания като общински съветник на Сорсогон. На 25 години се кандидатира за кмет на общината. За съжаление семейството му забранява да прави политическа кариера. Когато е на 28 години, започва политическата си кариера. По същия начин той беше един от най-младите членове на 11-ия Конгрес.

Той бързо се издига до позицията на втори заместник-лидер на мажоритарния парламент. Той е бил помощник-заместник-лидер на мнозинството на 11-ия Конгрес от януари до юни 2001 г. Като член на Камарата на представителите той е бил лидер на малцинството от 2004 г. до 2007 г. На 30 януари 2007 г. той е подал кандидатурата си за Филипините Сенат. Той също така е служил като председател на съвместните комитети за надзор на екологичното управление на твърдите отпадъци. По същия начин той председателства Съвместния комитет за надзор на Конгреса по Закона за чистия въздух. Освен това той подаде оставка от Националистическата народна коалиция.

Въпреки това, предвид моите публични изявления относно възможна кандидатура за по-висок пост през 2016 г., пише той в писмо до президента на Сената Франклин Дрилън. Вярвам, че е в мой най-добър интерес да подам оставка в този момент. За да се гарантира, че дискусиите по законопроекта за общите бюджетни кредити се провеждат своевременно (GAB). Смятан от мнозина за най-важния законодателен акт, приет от Конгреса. Всяка година те са свободни от подозренията или възприятията на партийната политика. Освен това Франсис Ескудеро вече има успешна политическа кариера. През 2009 г. той публикува книга, озаглавена Orteza, Bibeth.

Награди Кристин Елизабет Флорес

Кристин няма публична известност и не е придобила популярност чрез работата си, така че не е получавала никакви награди. Бившият й съпруг е получил някакви награди, защото е публична личност. По същия начин през 2000 г. той беше обявен за най-забележителен конгресмен. През 2005 г. той е наречен Изключителен държавен служител. Освен това той беше един от десетте изключителни млади мъже.

През 2007 г. той беше обявен за азиатските идоли на новинарските мрежи на Asia's News Networks. По същия начин през 2008 г. той беше награден с TV Seal Anak. Той беше обявен за най-уважаваната телевизионна личност. Същата година той беше отличен от Световния икономически форум. В резултат на това категорията беше наречена Young Global Leader. Той получи наградата 'Златно колело на Ротари' през 2012 г.

Кристин Елизабет Флорес Нетна стойност

Нетната стойност на Кристин Елизабет Флорес в момента не е известна. Ще се опитаме да ви информираме възможно най-скоро.

Кристин Елизабет Флорес Съпруг, брак

Кристин Елизабет Флорес е омъжена за Франсис Ескудеро, адвокат и политик. Точната дата на брака им не е известна, но те се ожениха през 1999 г. Те бяха благословени с разнояйчни близнаци на 7 септември 1999 г., но имената им не са известни. Те се разведоха след девет години брак.

Бившият й съпруг преди това започна да се среща с водещата на телевизионно шоу Heart Evangelista. Те обявиха годежа си през август 2014 г., след като се срещаха две години. Те се ожениха на остров Балесин на 15 февруари 2015 г. За съжаление един от близнаците, които тя носеше, почина поради спонтанен аборт. Детето им е под попечителството на бившия й съпруг.

Освен това няма налична информация за текущото положение на Кристин Елизабет Флорес. И тя остана извън светлините на прожекторите след развода си с политика. Флорес може да живее щастлив и здравословен живот в момента. В резултат на това съпругата на знаменитостта винаги е предпочитала да бъде анонимна.

Популярни Публикации