Кристин Датило - Всичко, което трябва да знаете за нея

Кристин Датило е талантлива актриса, най-известна с ролите си в телевизионни предавания и филми като Декстър и приятели.

Бързи факти

Име Кристин Датило
Популярни като N/A
Професия актриса
Възраст 51 години
Зодия Стрелец
Роден 30 ноември 1970 г
рожден ден 30 ноември
Родно място Канкаки, ​​Илинойс, Съединени американски щати
Националност Съединени щати

Биография на Кристин Датило

Кристин Датило е родена на 30 ноември 1970 г., което я прави на 48 години през 2019 г. Тя е родена в град Канкаки, ​​Илинойс, в Съединените американски щати. Тя е от американска националност. Брайън Датило е нейният по-малък брат.

Кристин Датило Нетна стойност

Точната нетна стойност на Кристин Датило не е известна към октомври 2022 г., но начинът й на живот показва, че тя печели добре. Тя обича да пътува и води дневник на пътуването в профила си в Instagram. Обича да готви и сподели тази снимка на страхотната паеля в Instagram. Кухнята изглежда отлична.Тя също обичаше да излиза с приятелите си на купон. Тя сподели тази своя снимка с приятелите си в профила си в Instagram.

кариера

Кристин Датило беше герой в популярната телевизионна програма Декстър, за която се появи в девет епизода. Тя беше фантастична в Шоуто на Крис Айзък, където изигра героя Йола Гейлен. CSI: Crime Scene Investigation, 90210, Hull High, Grounded for Life, Veronica Mars, Beverly Hills и Two and a Half Men са сред другите й телевизионни и филмови роли. Тя е участвала в музикалния видеоклип на Aerosmith за Janie’s Got a Gun, а нейното сценично име е Janie’s Got a Gun.

Кристин Датило Съпруг, брак

Кристин Датило се срещаше с бъдещия си съпруг Лиланд Хейуърд, преди двойката да реши да се ожени. Двамата се ожениха, но връзката им като съпруг и съпруга не продължи. Двамата се разделиха и се отказаха от любовта си. Тя продължи живота си след трагедията и започна да се среща с Джейсън Келър. Кристин се омъжи за Джейсън през 2005 г. и бракът им върви добре до този момент. Тя има три деца, Ив Валентин Келър, Куин Лавинг Келър и Одри Мей Келър. Ив е родена на 4 декември 2007 г., а Куин е родена на 10 ноември 2010 г. По същия начин Одри Мей Келър е родена на 16 януари 2017 г.

Популярни Публикации