Кристин Браун– Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Кристин Браун е базирана в Лас Вегас, Невада бизнесдама, агент по недвижими имоти, телевизионна риалити личност, автор и личност в социалните медии. Много хора я познават чрез съпруга си Коди Браун.

Бързи факти

Пълно истинско име Кристин Рут Алред.
Също известен като Кристин Браун.
Възраст (към 2022 г.) 50 години.
Професия Бизнесдама, агент по недвижими имоти, телевизионна личност, автор и личност в социалните медии.
Дата на раждане 18 април 1972 г.
Място на раждане Тейлърсвил, Юта, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лас Вегас, Невада, САЩ.
Националност Американски.
Нетна стойност (2022) 500 000 щатски долара.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия християнството.
Семейно положение Женен (но разделен).
деца дъщери – Микелти Браун.
Аспин Браун.
Изабел Браун.
Гуендлин Браун.
Наистина кафяво.
са - Педон Браун.
Съпруг/съпруг Коди Браун (1994-2021).
Зодия Овен.
Майка Рутан Лебарон.
баща Рекс Олред.
Братя и сестри Сестри – 1. Джанел Браун.
2. Робин Браун.
3. Мери Браун.
Братя – Да, имената не са налични.
образование Завършвам.
Алма матер Общински колеж в Солт Лейк.
Училище Гимназия Тейлърсвил

Възраст и ранен живот на Кристин Браун

Кристин Браун е родена на 18 април 1972 г . Тейлърсвил, Юта, Съединените американски щати, е мястото, където е родена. Кристин Браун е на 50 години към 2022 г. Не съм сигурен дали вярва в астрологията, но е родена под знака на Овен. Гимназията Тейлърсвил беше последната й спирка, преди да се дипломира през 1990 г. След това Браун посещава колежа Солт Лейк в Уест Вали, Юта. Тя има бакалавърска степен по недвижими имоти. Когато беше тийнейджър, семейството й се премести в Лас Вегас.

Височина и тегло на Кристин Браун

Тя има висок ръст от 5 фута 7 инча (170 см). Кристин също обича здравословния начин на живот и избягва прекалено преработените и пакетирани ястия. В момента тя тежи около 65 килограма (143 паунда).  Кристин Браун

Нетната стойност на Кристин Браун

Колко е нетната стойност на Кристин Браун? Тя е телевизионна личност, предприемач, агент по недвижими имоти и сензация в социалните медии. Тя придоби световна известност след изключително представяне в риалити телевизионната програма Sister Wives. Кристин е предприемач, който притежава и управлява My Sisterwife’s Closet, онлайн моден магазин. Кристин Браун има нетна стойност от 0 000 USD към 2022 г.

кариера

Тя започва кариерата си в областта на недвижимите имоти, когато семейството й се премества в Лас Вегас. Кристин беше професионален агент в продължение на много години. Тя стана известна по телевизията, след като се появи в риалити програмата на TLC Sister Wives. През 2011 г. тя и Chere Jiusto издават „Hand Raised: The Barns of Montana“, първата й книга като автор. „Да станем сестри съпруги: Историята на един нетрадиционен брак“, последната й книга, беше публикувана през май 2012 г. Според моето проучване тя не е единственият автор на тази книга. Нейните сестри също са допринесли за създаването на тази книга. Браун съосновава свой собствен онлайн бизнес за електронна търговия, My Sisterwife’s Closet, след като постига огромен успех. Нейният уебсайт продава широка гама от дрехи, модни аксесоари, козметика и други артикули.

Кристин Браун Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кристин Браун? Кристин и нейният любовник Коди Браун се срещнаха на пътешествие по време на нейните студентски дни. Любовната им история започва, когато стават отлични приятели. По-късно те започнаха да се срещат и често се срещаха през уикендите. Коди предложи брак на Кристин на Свети Валентин, 14 февруари 1994 г., с екстравагантен диамантен пръстен. Сватбеният им ден беше 25 март 1994 г. Коди вече се омъжи за другите си братя и сестри, Джанел Браун и Мери Браун.

Бракът му с Мери е анулиран на 21 април 1990 г. На 20 януари 1993 г. той и Джанел се венчават духовно. Кристин се омъжи за него за трети път. През 2010 г. и отново през 2014 г. той се жени за Робин Браун. Кристин и съпругът й имат шест деца. Mykelti Brown, Aspyn Brown, Ysabel Brown, Gwendlyn Brown и Truly Brown са имената на нейните дъщери. Педон Браун е името на нейното дете. Тя обяви раздялата си с Коди чрез Instagram на 2 ноември 2021 г., заявявайки, че е нещастна в брака. Тя също има двама зетове, Антонио Падрон, който е любящият съпруг на Микелти, и Мич Томпсън, който е съпругът на Аспин. Антония и Микелти се ожениха на 17 декември 2016 г., а Мич се ожени за дъщеря си Аспин на 17 юни 2018 г.

Популярни Публикации