Кристи Ноем- Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, националност

Кристи Ноем е член на Конгреса на Съединените щати от Южна Дакота и единственият делегат в Конгреса на щата. Ноем е републиканец, избран в Камарата на представителите на Съединените щати през 2010 г. Тя служи в Камарата на представителите на Южна Дакота в продължение на две години (2007-10 г.), първата като помощник-лидер на мнозинството.

Бързи факти

Истинско име Кристи Ноем
Псевдоним Кристи
Известен като Политик
Възраст 51 годишен
рожден ден 30 ноември 1971 г
Родно място Уотъртаун, Южна Дакота
Знак за раждане Козирог
Националност Южна Дакота
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 55 килограма.
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6 UK
гадже Име Брайън
Съпруг Име Брайън
Нетна стойност 200 милиона долара
Марки N/A
Хоби Лов, отглеждане на едър рогат добитък и коне Биография

Кристи Ноем Биография

Кристи Лин Арнолд е родена на 30 ноември 1971 г. в Уотъртаун, Южна Дакота. Той беше отведен при Рон и Корин Арнолд. Баща й и майка й бяха фермери и животновъди. Той е 51 години от 2022 г. Ноем посещава Северния държавен университет в Абърдийн, Южна Дакота, а по-късно посещава Държавен университет на Южна Дакота в Брукингс и кампуса на Уотъртаун на колежа Маунт Марти. Когато баща й загива при злополука в семейната ферма в Хейзъл, Южна Дакота, през 1994 г., Ноем отлага обучението си, за да помогне на брат си да управлява компанията. Те отглеждат овце, ориз, соя и пшеница, докато открият ловна хижа и ресторант. Ноем получава бакалавърската си степен по политически науки от Държавен университет на Южна Дакота през 2011.

  Кристи Ноем биографияКариера на Кристи Наем

Кристи Ноем е конгресмен от Южна Дакота и единственият делегат в Конгреса на щата. Ноем е републиканец, който беше избран в Камарата на представителите на Съединените щати през 2010 г. Преди това тя е служила в Камарата на представителите на Южна Дакота в продължение на две години (2007-10 г.), първата като помощник лидер на мнозинството. Ноем беше избран в Камарата на представителите на Южна Дакота през 2006 г., обслужвайки 6-ти окръг (включващ части от окръзите Бийдъл, Кларк, Кодингтън, Хамлин и Кингсбъри, но не включващ Уотъртаун). През 2006 г. тя получава 39% от гласовете. Официална парафраза Тя беше преизбрана за втори мандат през 2008 г. с 41 процента от гласовете. Формализирана парафраза Ноем беше член на Камарата на представителите в продължение на четири години, от 2007 до 2010 г., и беше помощник-лидер на мнозинството през последната си година.

Тя представи законопроекти през 2009 г. и 2010 г. за намаляване на възрастта за задължително обучение в Южна Дакота до 16 години, след като беше вдигната на 18 през 2008 г., твърдейки, че изискването за записване в училище преди 18 години не е доказано, че увеличава процента на завършване. Тя беше в комисията по държавните въпроси и данъчната комисия.

  Инфографика за биография на Кристи Ноем

Кристи Ноем Биография

Кристи назовава нетната стойност за 2022 г

Колко е нетната стойност на Кристи Ноем? Кристи печели впечатляваща сума пари и слава като политик. Нетната стойност на Кристи Ноем се оценява на около 200 милиона долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е политическата й кариера. Заплатата й е 113 961 долара

  Кристи Само да спомена

Височина и тегло на Кристи Ноем

Колко висока е Кристи Ноем? Тя е от бял етнос и има американско гражданство. Тя също е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 кг. Мерките на тялото й не са известни. Тя има чифт тъмнокафяви очи и черна коса. тя носи обувка с размер 6 UK

Социална медия

Тя има много активно присъствие в социалните мрежи. Освен това тя може да бъде намерена в Twitter и Facebook. Тя има 535 абонати в Youtube и 200 875 последователи в Twitter. Работата й изисква да актуализира информацията пред обществеността чрез своите акаунти в социалните медии. В резултат на това тя винаги е в контакт със своите граждани на страната и поддръжници.

  Съпругът на Кристи Ноем

Кристи Ноем Съпруг и брак

Кристи Ноем се жени за Брайън Ноем през 1992 г. и имат три дъщери. Губернаторът Ноем често заявява, че отглеждането на трите й дъщери, Касиди, Кенеди и Букър, със съпруга й Брайън е нейното най-гордо постижение. И двамата имат солидна привързаност към семействата си и много по-силна привързаност към Господ. Тя обаче не е разкрила никакви допълнителни подробности. Тя не спомена нищо за съпруга си.

Факти

  • Нейният роден град е Касълууд
  • Тя е на 49 години
  • Тя се омъжи за Брайън Ноем през 1992 г
  • Тя обича лова, отглеждането на едър рогат добитък и коне

Популярни Публикации