Кристен Занг- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кристен Занг е известен американски модел, актриса, телевизионна личност, бизнесдама, инфлуенсър в социалните медии, медийна личност и предприемач. Родена е в Батъл Крийк, Мичиган, САЩ. Кристен е известна и като бившата приятелка на Леонардо ди Каприо. Да добавя, че тя е известна актриса и модел в професията.

Бързи факти

Истинско име Кристен Занг.
Професия Модел, актриса, медийно лице, телевизионна личност, бизнесдама, влиятел в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 48 години.
Рождена дата 22 юни 1974 г. (събота).
Родно място Батъл Крийк, Мичиган, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Рак.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия Royal Oak Kimball.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян
Тегло В килограми: 60 кг
В лири: 132 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на Кристен Занг

Кристен Занг е родена в събота, 22 юни 1974 г., на родителите си в Батъл Крийк, Мичиган, САЩ. Тя идва от християнско семейство. Кристен е на 48 години според рождената си дата (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 22 юни всяка година. Кристен е добре образована жена. Завършила е гимназия Royal Oak Kimball. Не само това, но тя също така е завършила реномирана институция. Винаги е имала страст към моделирането и изпълнението. В колежа тя започва да работи като модел. По-късно тя става професионален модел.

Височина и тегло на Кристен Занг

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кристен Занг е висока 5 фута 10 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Кристен Занг

Нетната стойност на Кристен Занг

Колко е нетната стойност на Кристен Занг? В момента тя е собственичка на Emma Lou’s Homemade Kitchen. Освен това тя се концентрира върху развлекателната си професия. Нетното състояние на Кристен се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Що се отнася до професионалната й кариера, Кристен Занг започва като модел. Работила е и като модел отстрани. Според IMDb, тя започва да моделира на 14-годишна възраст. Не само това, но и подписва с Elite Models в много ранна възраст. В крайна сметка тя се премести в Лос Анджелис за професионалната си кариера. По-късно Кристен се появява в няколко маркетингови кампании и периодични издания.

Тя прави своя актьорски дебют във филма от 1998 г. Всички мои приятели са каубои. По-късно тя се появява в редица филми, включително Love & Sex, Dharma & Greg, Raw Deal, Hollywood и Opposite Day. Тя също участва в редица състезания за моделиране, когато беше по-млада.

Кристен Занг Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кристен Занг? Кристен е доста популярна в нацията заради предишния си роман с Леонардо ди Каприо. Кристен се среща с Леонардо от 1995 до 1999 г., според People. Дуото е забелязано заедно и на други места. Не само това, но Zang също беше замесен с Nicolas Cage. Позволете ми да ви информирам, че Никълъс Кейдж е актьор, носител на Оскар, най-известен с ролята си на Призрачен ездач / Джон Блейз във филма Призрачен ездач. Според информациите тя също е сгодена за актьора. Романсът им обаче не продължи дълго и двойката се разведе.

Междувременно името й се свързваше с Майкъл Хъчънс. Открихме, че Кристен в момента живее в Лос Анджелис и е щастливо омъжена за съпруга си Ший Дейл, след като видяхме нейната страница в Instagram (от септември 2022 г.). Нейният съпруг Ший е компетентен строител и собственик на Shea-Built Construction, според нашето разследване. Въпреки това няма точна информация относно децата на Кристен.

Популярни Публикации