Кристен Ривърс: Какво никога не сте знаели за майката на Остин Ривърс

Кристен Ривърс c става известна като съпруга на Док Ривърс, американски професионален треньор по баскетбол и бивш играч. Док е настоящият главен треньор на Филаделфия 76-ърс (НБА) на Националната баскетболна асоциация.

Бързи факти

Пълно име Кристен Ривърс
Първо име Кристен
Фамилия реки
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Уисконсин
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Док Ривърс
Без деца 4
образование Университет Маркет
Дата на раждане 1961 г
Женен Дата 1986 г
Нетна стойност 8 милиона долара

Кристен Ривърс е омъжена за своя любовник от гимназията Док Ривърс.

Двойката се запознава през 1979 г., когато и двамата са студенти в университета Маркет в Милуоки. Според източника Док започна разговора с Кристен, като намекна, че тя ще изглежда добре, ако почиства косата си от време на време. Двойката не щракна веднага, така че Док уреди Кристен да се срещне с един от колегите му. Кристен излизаше с колегата на Док в продължение на десетилетие, преди да започнат новата си любовна връзка. След години на ухажване те се женят през 1986 г.

Преживяват расово насилие в ранните етапи на връзката си

Док е черен, докато Кристен е бяла. По време на ранните етапи на връзката им те се влюбиха, като същевременно се справяха с много трудности. Междурасовите срещи се смятаха за неподходящи по това време и в резултат на това те бяха изложени на расистки обиди. Гумите на Кристен бяха срязани, а къщата на родителите й беше боядисана със спрей по това време, според Orlando Sentinel.Злоупотребата оказа значително влияние върху представянето му. Въпреки всички злоупотреби и трудности, те успяха да запазят любовта си. Док също беше изложен на расизъм по време на мандата си с Клипърс. Имаше странен пожар в дома на Кристен и Док в Сан Антония, където те живееха с децата си. Имаше съмнения, че пожарът е предизвикан от етническа омраза.

Разводът все още не е завършен.

След повече от три десетилетия брак двойката се развежда. Те са били разделени от почти шест години, според източника, и са били в процес на развод през последните три години. Док, от друга страна, не е публикувал статуса си на срещи.

  Кристен Ривърс

Тя е майка на четири деца.

Кристен е щастлива майка на четири деца: Остин, 28, Кали Ривърс, 32, Джеремая, 32 и Спенсър, 25. Всичките й деца са спортисти, като всичките й момчета играят професионален баскетбол, а дъщеря й Кали играе волейбол. Остин беше професионален баскетболист за Ню Йорк Никс от Националната баскетболна асоциация (НБА), докато Джеремая игра за Джорджтаун и Индиана, преди да се присъедини към Мейн Ред Клоус. Спенсър е пазач в Калифорнийския университет в Ървайн.

Пищната сватба на дъщеря й

На 14 септември 2019 г. дъщеря й Кали се омъжи за приятеля си Сет Къри, професионален баскетболист на Филаделфия 76-ърс. В Малибу имаше великолепна сватба, последвана от голям празник. По време на сватбата едногодишната дъщеря на Кали и Сет, както и двете племенници на Сет Райли и Райън, дъщери на звездата от НБА Стеф Къри, служеха като цветя. Булката и младоженеца влязоха на дансинга, оживявайки вечерта. Стеф Къри беше най-великият от най-добрите.

  Кристен Ривърс

Кристен Ривърс (Източник: Google)

Каква е самоличността на мистериозната жена на Док?

С новината за предстоящия им развод Док изглежда е открил нова дама в живота си. Док е видян да прегръща кръста на новата си жена пред бунгалата Сан Висенте в Лос Анджелис, според доклади. Подробности около новата му мистериозна дама обаче предстои да бъдат разкрити.

Кристен Ривърс Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Кристен Ривърс е около 2 милиона долара към 2022 г. Док има блестяща треньорска кариера. От 1999 г. той е старши треньор на отбора. Той започва своята треньорска кариера с Орландо Меджик, преди да премине в Бостън Селтикс.

Като старши треньор на Бостън Селтикс през 2008 г. той спечели титлата в НБА. От 2013 г. до 2020 г. той беше старши треньор на Лос Анджелис Клипърс, преди да стане главен треньор на Филаделфия 76-ърс на 3 октомври 2020 г. Като баскетболист и треньор (годишното заплащане с Клипърс беше 10 милиона долара), той подписа петгодишна сделка с Филаделфия за умопомрачителните 40 милиона долара, или приблизително 8 милиона долара всяка година.

Популярни Публикации