Кристен Макгоуен - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Кристен Макгоуен е канадски дизайнер, разработчик и вдъхновение за начина на живот за всички млади дами, които търсят красив живот. Кристен Макгоуен е най-известна като приятелката на „Кристиан Делгросо“, известна личност от Vine. Освен това тя е добре известна със своя едноименен канал в YouTube. Знайте всичко за Кристен Макгоуен - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Кристен Макгоуен
Дата на раждане: 30 май 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда, интериорен дизайнер
Държава: Канада
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Кристиан Делгросо
Нетна стойност K
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност канадски
Братя и сестри едно (сестра: Рейчъл)
Лична мрежа Лична мрежа на Кристен Макгоуен

Биография на Кристен Макгоуен

Кристен Макгоуен е родена в Канада на 30 май 1994 г. Тя е на 26 години и е родена под знака на Близнаци. Рейчъл е нейна сестра. Освен това тя изпрати снимки на своите племенници Томас и Робърт. Няма друга информация за семейната й история. Освен това тя получава бакалавърска степен по интериорен дизайн.

Височина и тегло

Кристен е зашеметяваща млада дама с невероятна личност. Тя е млада жена, която е амбициозна, оптимистична и креативна. Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 57 килограма. Кристен има слабо телосложение. Освен това тя има руса коса и кафяви очи. Няма допълнителна информация относно измерванията на тялото й.кариера

Кристен е най-известна с името си в Instagram „@kristenmcgowan“ и едноименния си канал в YouTube. През юли 2012 г. тя направи първата си публикация в Instagram. Освен това тя беше знаменитост във Vine, с над 10 000 последователи по времето, когато програмата беше затворена. Кристен сподели снимка от Malibu Wine Safaris през 2017 г. със Сиера Рамирес и Алекса Лоузи. Освен това тя създава някои хумористични видеоклипове в TikTok.

Тя е нетърпелива да сподели със света своите идеи и трикове за интериорен дизайн, домашен декор, направи си сам и начин на живот чрез канала си в YouTube. В резултат на това Кристен не желае нищо друго освен да отдели малка част от интернет, за да сподели своята истинска страст към дизайна, естетиката, храната и живота. На 20 ноември 2016 г. Кристен стартира своя едноименен канал в YouTube.

Освен това Кристен и приятелят й Кристиан Делгросо имат свой общ канал за двойки, наречен „Chris And Kris“. Този канал стартира на 7 март 2017 г. и вече има над 360 хиляди абонати. Те си сътрудничат в забавни видеоклипове и демонстрират колко са фантастични като двойка в своите видеоклипове.

Нетната стойност на Кристен Макгоуен през 2022 г

По отношение на приходите и нетната стойност, тя може да спечели значителна сума от професията си. Нейното присъствие в социалните медии и бизнес с интериорен дизайн може да й позволят да печели приличен живот . В резултат на това нейното нетно състояние се очаква да бъде около 99 хиляди долара към 2022 г. Тя е натрупала значително състояние като интернет личност.

Кристен Макгоуен Съпруг и брак

Що се отнася до личния й живот, тя има връзка с Кристиан ДелГросо, знаменитост в социалните медии. Дуото започва да се среща в гимназията, когато са на 16 години. И тези влюбени от гимназията стигнаха дотук благодарение на своята любов и връзка.

Кристен често качва техни снимки заедно и не пропуска възможност да изрази своята благодарност за присъствието му в живота й. Кристан винаги е бил най-милият, най-добрият и най-любящият човек в живота й, каза тя. Кристен се смята за изключително щастлива, че са се запознали на толкова ранна възраст.

Тя също така изразява благодарност, че го е срещнала в период, когато животът е бил прост и безгрижен, позволявайки им да растат и да се наслаждават на най-доброто време заедно. В резултат на това тя твърди, че прекарването на време с Кристен е най-невероятното преживяване в живота й. Въпреки това, влюбените от гимназията са стигнали дотук и продължават да споделят същата младежка, неподправена любов един към друг. В момента живеят охолен живот.

Популярни Публикации