Кристен Ледлоу - Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Кристен Ледлоу е спортен водещ от Съединените щати. В момента Кристен Ледлоу е домакин на NBA Inside Stuff по NBA TV. Преди сегашната си позиция в Good News Show, тя е работила като спортен коментатор за HLN и CNN. Научете повече за нетната стойност на Кристен Ледлоу, биография, възраст, националност, съпруг, Instagram, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Кристен Ледлоу
Дата на раждане: 18 януари 1988 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Американски спортен водещ
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 6 декември 2018 г
Съпруг Кайл Андерсън
Нетна стойност 500 хиляди долара
Заплата N/A
Цвят на очите Син цвят
Цвят на косата руса коса
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
образование тя е записана в Югоизточния университет в Лейкланд
баща Роджър Ледлоу
Майка Рита Ледлоу
Братя и сестри Сестра Лорън Ледлоу
Facebook Кристен Ледлоу във Facebook
Twitter Кристен Ледлоу в Twitter
Instagram Instagram на Кристен Ледлоу
IMDB Кристен Ледлоу IMDB
Седмица Уики на Кристен Ледлоу

Биография на Кристен Ледлоу

На колко години е Кристен Ледлоу? Тя е 34 години и е роден на Дж 18 януари 1988 г. Името на баща й е Роджър Ледлоу, а името на майка й е Рита Ледлоу. Тя е родом от Атланта, Джорджия, и е израснала със сестра на име Лорън Ледлоу.

Тя се интересуваше от спорт и затова участваше в баскетбол и волейбол в училище. Ледлоу е американски гражданин. Освен това няма информация за нейната етническа принадлежност.Що се отнася до нейното образование, тя отиде в училище на християнската общност. По-късно тя отиде в християнското училище в Северна Флорида. По същия начин тя беше студентка в Югоизточния университет на Лейкланд. Тя също е специализирала в радиоразпръскване и комуникации с непълнолетен в бизнеса.

Височина и тегло на Кристен Ледлоу

Колко висока е Кристен Ледлоу? Тя е висока 5 фута 9 инча. Теглото й е 59 кг. Нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 36-25-37 инча. Освен това косата й е руса, а очите й са сини.

  Кристен Ледлоу

Кристен Ледлоу (Източник: Instagram)

Професионален живот на Кристен Ледлоу

Що се отнася до професионалния живот на Ледлоу, тя започва като американски волейболист в отбора на гимназията. Тя също така служи като водещ говорител за мъжки баскетболни мачове в редица турнири. По време на последната си година тя е коронясана за Мис Кепитъл Сити САЩ. Кристен работи като репортер за WTXL-TV от завършването на колежа. В крайна сметка тя стана водеща на „Шоуто за добри новини“.

Скоро след това Ледлоу започва работа като страничен репортер за Florida State Seminoles. Тя също стана съ-домакин на CBS Sports Radio The Opening Drive. Освен това тя работи с Джейсън Бейли и Ранди Крос, откакто се присъедини към WZGC като репортер.

По-късно тя подаде оставка от станцията през март 2014 г. През 2015 г. NBA TV нае Ледлоу като водещ на „NBA Inside Stuff“. Освен това няма информация за нейните награди и постижения. В момента тя е домакин на NBA Inside Stuff по NBA TV. Тя също работи като репортер на корта за NBA по TNT.

Нетната стойност и доходите на Кристен Ледлоу

Колко е нетната стойност на Кристен Ледлоу? Годишната заплата на Ледлоу е около 100 000 долара и Към 2021 г. нетното състояние на Кристен Ледлоу в момента се оценява на около 500 000 долара

Статус на връзка с Кристен Ледлоу

Кой е съпругът на Кристен Ледлоу? Тя се омъжи за Кайл Андерсън, американски баскетболист. На 6 декември 2018 г. двойката размени обети. По отношение на предишни връзки, тя имаше романтична връзка с френския баскетболист Жоаким Ноа. През 2016 г. тя също беше в новините, след като беше ограбена с оръжие в собствения си дом.

Социална медия

Кристен Ледлоу е много активна в социалните медии. Тя има голям брой последователи във всичките си акаунти в социалните медии. По същия начин тя има над 135 хиляди последователи в Twitter и над 220 хиляди последователи в Instagram. По същия начин тя може да бъде намерена във Facebook, където има над 140 хиляди последователи.

Освен това прочетете Нетна стойност на Бианка Уестууд, възраст, биография, националност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е топаз.
  3. Щастливият й цвят е кафяв.

Популярни Публикации