Криста Хортън - Възраст, нетна стойност, височина, приятелка, етническа принадлежност

Криста Хортън , известна още като Top Knot Mama, е родителски блогър. Тя има много последователи в своя блог и Instagram, където документира пътуването си през родителството и бременността. Разгледайте повече за нетната стойност, заплатата, биографията, Instagram, съпруга, височината и теглото на Криста Хортън

Бързи факти

Истинско име Криста Хортън
Псевдоним Криста
Известен като Блогър
Възраст 35 години
рожден ден 8 септември 1986 г
Родно място Маями, Флорида
Знак за раждане зодия Дева
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 54 кг
Измервания на тялото прибл. 32-26-36 инча
Размер на чашката на сутиена 30 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 4,5 (САЩ)
Съпруг Брайс Хортън
деца Бостън и Колинс Хортън
Хоби Четене, пътуване, писане
Нетна стойност 4 милиона долара
Любими храни пица
Марки N/A

Криста Хортън Биография, възраст и националност

Криста Хортън е известен блогър. Тя беше родена на 8 септември 1986 г . тя е В момента на 35 години. Освен това тя е от бял етнически произход и има американско гражданство. Освен това няма информация за нейните родители и братя и сестри, тъй като тя не е говорила много за родителите си. Говорейки за децата си, тя има три деца на име Бостън и Колинс Хортън. Името на третото й дете все още не е известно.

Криста Хортън Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Криста Хортън? Тя има доста добри приходи от професионалната си кариера на блогър. Към 2022 г. чистата оценка на Криста Хортън е 4 милиона долара . Като блогър и личност в социалните медии Криста може да печели част от приходите си от реклами. Младата блогърка живее живота си щастливо. Страница за настаняване често, тъй като ще актуализираме Рейчъл, Нетна стойност, Къща, Коли и други луксозни стокиВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Криста Хортън? Говорейки за измерванията на тялото си, тя стои на средна височина от 5 фута 4 инча и тежи около 54 кг. Рейчъл има руса коса и чифт кафяви очи. Освен това тя е красиво момиче със зашеметяващи фигури и очарователна личност.

Криста Хортън изглежда загрижена за здравето и красотата си, така че трябва редовно да спазва правилна и здравословна диета. Тя тренира всеки ден, за да остане във форма и здрава завинаги.

Криста Хортън Съпруг и връзка

Кой е съпругът на Криста Хортън? През май 2013 г. тя се омъжи за Брайс Хортън. Двойката има три деца: Бостън, известен още като Бос, Колинс, известен още като Коли, а името на третото й дете все още не е известно; въпреки това тя е публикувала много семейни снимки в своя Instagram. Допълнителна информация за двойката не е налична поради естеството им на секретност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Криста Хортън (@krista.horton)

Социални медии (Instagram, FB, Twitter)

Що се отнася до нейните акаунти в социалните медии, тя е активна в различни акаунти в социалните медии Facebook, Instagram и Twitter. Тя има голяма база от фенове в профила си в Instagram. Тя редовно актуализира акаунтите си в социалните медии. Профилът й в Instagram е пълен със стоплящи сърцето снимки.

Също така прочетете за Джени Попач и Сънлен Серфати .

Популярни Публикации