Криси Корсаро- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Криси Корсаро е създател на съдържание, базиран в Съединените щати. Криси Корсаро е създател на съдържание в Tiktok, която е добре известна със своите видеоклипове за танци и синхронизиране на устни. По същия начин нейният акаунт в Tiktok, @chrissycorsaro, има 1,8 милиона последователи. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Криси Корсаро възраст, Криси Корсаро нетна стойност, Криси Корсаро гадже, Криси Корсаро височина и повече информация

Бързи факти

Пълно име: Криси Корсаро
Дата на раждане: 23 ноември 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Тикток звезда
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Брюнетка
Размер на тяло 33-26-34
Родно място Бруклин, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Instagram Instagram на Криси Корсаро

Криси Корсаро Биография

Криси Корсаро е роден на 23 ноември 2003 г. и сега е на седемнадесет години. Стрелец е нейната зодия. Криси е родена в Бруклин, Ню Йорк, и е американска гражданка. По същия начин, когато става въпрос за нейния расов произход и религия, тя е кавказка и християнка. Криси е доста поверителна за личния си живот като личност в социалните медии. По същия начин в обществото няма налична информация относно нейните родители или братя и сестри.

Криси, от друга страна, често включва майка си във филмите си в Tiktok. По същия начин Криси е активно дете от ранна възраст. По същия начин тя участва във волейбол за гимназията си. Освен това е гимназистка.Височина и тегло

По същия начин, зашеметяващият Tiktoker стои на височина от 5 фута 5 инча (65 инча) и тежи приблизително 51 килограма. По същия начин тя има слаб тип тяло и нейните подробни измервания на тялото са 33-26-34. По същия начин тя има блед тен, тъмнокафяви очи и брюнетка коса.

кариера

Криси е професионална личност в социалните медии. По същия начин тя е създател на съдържание в Tiktok, която е добре известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни и танци в акаунта в Tiktok. Криси придоби популярност чрез своите лайфстайл видеоклипове, синхронизиране на устните и танцови видеоклипове. По същия начин тя има 1,8 милиона последователи в акаунта си в Tiktok, @chrissycorsaro. Освен това, нейният най-успешен видеоклип в Tiktok е синхронизирано изпълнение на песента „One Thing“ на One Direction. По същия начин нейните видеоклипове в Tiktok са натрупали над 26,5 милиона харесвания. Освен това Криси си сътрудничи с няколко други доставчици на съдържание на Tiktok. По същия начин през май 2020 г. тя сподели дует със сензацията на Tiktok Джаксън Грийн.

По същия начин тази брилянтна знаменитост на Tiktok се удвоява като модел на Instagram. По същия начин акаунтът на Криси в Instagram, @chrissycorsano, има над 99,7 хиляди последователи. По същия начин акаунтът на Криси в Instagram е посветен предимно на нейните фотосесии и изображения на модели. Тя подкрепя марки за различни модни уебсайтове. По същия начин Криси е била модел за различни модни марки.

Нетната стойност на Криси Корсаро през 2022 г

Криси е създател на съдържание в социалните медии. Тя печели повечето от парите си чрез акаунта си в Tiktok. Нетното състояние на Криси Корсаро е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин тя е спечелила уважаван доход и е постигнала изключителен статус на знаменитост благодарение на професията си в социалните медии.

Криси Корсаро гадже, запознанства

Криси определено е права и неомъжена въз основа на присъствието й в социалните медии. Освен това тя не е споделила никакви подробности за връзката си в социалните медии. По същия начин изглежда, че е по-загрижена за образованието си и социалните медии, отколкото за това да бъде в любовна връзка.

Популярни Публикации