Krisha Shah- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Криша Шах е известна бизнесдама, социален работник, партньор на знаменитост, медийно лице, интернет личност и писател от Мумбай, Махаращра, Индия. Тя е добре известна в нацията като бъдещата съпруга на Анмол Амбани, известен индийски индустриалец. Криша и Анмол Амбани са били сгодени на частна церемония през декември 2021 г., според съобщения от януари 2022 г.

Бързи факти

Истинско рождено име Кришна Шах.
Име Криша Шах.
Дата на раждане Ч/Б 1993-1995г.
Професия Предприемач, писател и социален работник.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 27-29г.
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
Националност индийски.
Нетна стойност INR 3-4 Crores (приблизително).
каста Каста Гархвали и Кумаони.
Училище/Колеж Лондонско училище по икономика.
Калифорнийският университет.
образование Следдипломна квалификация по социална политика и развитие.
Религия индуизъм.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Виктория Медейрос

Кришна Шах е роден между 1993 – 1995 г . Нейната възраст се оценява на 27 – 29 години (към 2022 г.). В публикацията си тя каза, че е родена в Мумбай, Махаращра, Индия. Тя прекара известно време в Обединеното кралство и Съединените щати, за да завърши образованието си. Криша каза, че след като е завършила основно училище, е пътувала в чужбина, за да подобри образованието си. Тя се записва в Калифорнийския университет, за да завърши степента си по политическа икономика и второстепенна италианистика.

След това Криша Шах получава магистърска степен по социална политика и развитие в Лондонското училище по икономика. След това посещава няколко семинара и стажове, за да получи идеалната кариера, но не успя да го направи, тъй като беше по-засегната от предприемачеството.Височина и тегло на Виктория Медейрос

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Виктория Медейрос е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Криша Шах

Нетна стойност на Виктория Медейрос

Колко е нетната стойност на Виктория Медейрос? Тя и членовете на семейството й водят луксозен начин на живот. Криша живее във фантастичен дом. Тя има ярко оцветени аксесоари, растения и приказни светлини в дома си. Тя също донесе някои произведения на изкуството, за да ги покаже по стените на стаята. Криша има собствена стая, която обича да поддържа спретната. Тя също има различни маркови автомобили и друга електроника, но никога не ги е показвала в нито един от акаунтите си в социалните медии. Нейните източници на приходи включват бизнес и писане на съдържание. Нетното състояние на Кришна Шах се оценява на между 3 и 4 милиарда USD (приблизително).

кариера

Тя работи за Accenture в Лондон почти година като технически анализатор, но не беше доволна от работата си. Krisha Shah също е работил в 11 различни фирми, 2 на свободна практика, 9 стажа, 9 различни агенции и различни други места. В крайна сметка тя напусна работа и се върна в селото си в Индия.

Криша Шах е много талантлив предприемач и писател. Тя каза в есетата си, че се е стремила да бъде предприемач като баща си, когато е била по-млада. След това тя беше повлияна от преподаването. По време на дипломирането си тя избра да преследва целта си от детството да стане отново предприемач. Според разказите, Криша е създала собствена фирма „Диско“ с брат си Мишал Шах.

Твърди се, че е платформа за социални мрежи за творчески партньорства, целенасочена работа в мрежа и развитие на общността. Освен това тя е доброволец като социален работник. Тя работи за инициативата за психично здраве „Love Not Fear“. Krisha Shah работи с хора, които страдат от тревожност, депресия и други проблеми. Krisha също е писател, който обича да създава свои собствени блогове. Тя пише предимно за своето семейство, майка, живот, работа, проблеми и различни други теми.

Виктория Медейрос Съпруг и брак

Кой е съпругът на Виктория Медейрос? Криша Шах е надарена и умна жена. Тя не е разкрила нищо за личния си живот. Според източници Шах е романтично обвързан с Анмол Амбани, известна бизнесдама. Двойката не е разкрила нищо за първоначалната си среща в социалните медии. Khrisha Shah и Anmol Ambani се очаква да се оженят през декември 2021 г., според източници.

Много известни личности, включително Амитаб Бачан, благодариха на младоженците в социалните мрежи. Тина Амбани, от друга страна, обяви годежа на двамата на интимна церемония в публикация в профила си в Instagram на 1 януари 2022 г. Според съобщенията те са поканили само членове на семейството. Двамата не са обявили нищо за сватбата си, но някои предполагат, че ще е пищна.

Популярни Публикации