Крисчън Ричард - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Крисчън Ричард е известен софтуерен инженер, съпруг на знаменитост, предприемач, инвеститор, медийна личност и интернет личност от Middletown Township, Ню Джърси, САЩ. Той е добре известен в цялата нация като съпруг на Кристин Куин.

Бързи факти

Пълно истинско име Кристиан Дюмонте.
Известно име Крисчън Ричард.
Дата на раждане 1979 г.
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Място на раждане Middletown Township, Ню Джърси, Съединени щати.
Религия християнството.
Нетна стойност 20 милиона щатски долара (приблизително).
Училище/Колеж Колежът на Ню Джърси.
Масачузетски институт по технологии.
образование Дипломиране по компютърни науки.
Професия Предприемач, софтуерен инженер и партньор на знаменитост.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 67 кг .

Възраст и ранен живот на Крисчън Ричард

Крисчън Ричард беше роден на 24 декември 1997 г. в Панипат, Харяна. Той е на 23 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Кристиан Ричард е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Кристиан Ричард е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Крисчън Ричард

Крисчън Ричард е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 67 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Крисчън Ричард

Крисчън Ричард Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Кристиан Ричард? Той също така публикува снимка на дома си в интернет. Освен това Ричард има няколко маркови автомобила и друга техника. Неговите източници на доходи включват бизнес, софтуерно инженерство и други средства. Той има нетна стойност от 20 милиона щатски долара към октомври 2022 г., според The ​​Sun (приблизително).

кариера

Кристиан Ричард започва да работи в различни условия. Според страницата му в LinkedIn той започва работа за „Cisco“ през януари 2001 г. като софтуерен инженер. Работи повече от 6 години, докато напусне през март 2007 г. Тогава решава да основе собствена компания. Кристиан основава своя собствена фирма „Foodler“ през 2007 г. Той е съосновател на корпорацията и е неин главен изпълнителен директор. Той също предлага услугите си в Съединените щати. Според източници той е продал фирмата на „GrubHub“. Сега той е съосновател и главен изпълнителен директор на друга фирма, наречена „NewCo“. Той също така търси старши крипто и full-stack разработчици за своята организация.

Съпруга и брак на Кристиан Ричард

Коя е съпругата на Кристиан Ричард? Ричард е надарен и интелигентен човек. Според медийни сметки той е щастливо женен за Кристин Куин. По отношение на тяхната любовна история, Крисчън не е знаел за славата на Кристин по време на първата им среща. Те се срещнаха за първи път чрез общ познат. През 2017 г. двойката започна да се среща и публично потвърди романса си.

Те избраха да се оженят след няколко месеца връзка. Куин и Крисчън Ричард се ожениха на 15 декември 2019 г. със само 75 гости. Сватбата се състоя в голям стил в катедралата 'Дева Мария на ангелите' в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Параклисът беше красиво украсен, а сватбата им беше просто приказка. Нека ви кажа, че Кристин Куин е добре позната телевизионна личност, която се появява в програмата „Selling Sunset“.

Популярни Публикации