Крисчън Бейл - Възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Крисчън Бейл е английски актьор, който е активен в развлекателната индустрия от 1982 г. Този актьор е добре известен със своята гъвкавост и артистични актьорски способности, които пленяват публиката и критиците. По същия начин той е известен с ролята си на сериен убиец на име Патрик Бейтман в задния комедиен филм „Американски психопат“. Бейл също беше обявен за един от най-влиятелните хора в света от „Time 100“ през 2011 г. множество престижни номинации и награди за актьорските си роли. Освен актьорството, той е поддръжник на различни екологични организации като Sea Shepherd Conservation Society, Greenpeace и Световния фонд за дивата природа. Научете повече за Крисчън Бейл Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Крисчън Чарлз Филип Бейл
Професия актьор
Рождена дата 30 януари 1974 г
Родно място Хавърфордуест, Пембрукшър
Име на родителите Дейвид Бейл
Джени Джеймс
Братя и сестри три сестри
Съпруг Сиби Блазич (2000-настояще)
деца Една дъщеря и един син
Нетна стойност 2021 г 120 милиона долара
Височина 6 фута (1,83 м/183 см)
Тегло 80 кг (176 фунта)

Възрастта и биографията на Крисчън Бейл

Крисчън Чарлз Филип Бейл е роден в Хавърфордуест, Пембрукшър, на 30 януари 1974 г. Баща му Дейвид Бейл е собственик на бизнес, а майка му Джени Джеймс е циркова артистка. По същия начин той израства с трите си сестри Луиз Бейл, Ерин Бейл и Шарън Бейл. За съжаление родителите му се развеждат през 1991 г. и той се премества в Калифорния с баща си. Сестра му Шарън, от друга страна, се премести с майка си. Той също е на 47 години и е роден под знака на Водолея.

Височина, тегло на Крисчън Бейл

Крисчън Бейл е от британска националност, а етническата му принадлежност е бяла. Баща му е от южноафрикански произход, а майка му е от английски произход. Въпреки нерелигиозните си убеждения, той често посещава църквата. Освен това, той е висок 6 фута (1,83 м/183 см) и тежи около 80 кг (176 фунта). Освен това той има лешникови очи и тъмнокафява коса.Крисчън Бейл (Източник: Instagram)

Образование на Крисчън Бейл

Що се отнася до образованието си, Крисчън Бейл отиде в училището в Борнмът, гимназия за момчета. Той напуска училище на 16-годишна възраст, за да продължи кариерата си на актьор.

Социална медия

Тъй като предпочита да пази личния си живот личен, той не е активен в никакви социални медийни платформи.

С кого се среща Крисчън Бейл? Връзка и дела

Крисчън Бейл имаше предишни връзки с актрисите Дрю Баримор през 1987 г., Саманта Матис през 1994 г. и Анна Фрийл през 1998 г. През същата година той се жени за Сиби Блажич, бивш сръбско-американски модел. През 2005 г. тази двойка има дъщеря на име Емелин Бейл, а през 2014 г. има син на име Джоузеф Бейл.

Как Крисчън Бейл продължи кариерата си?

През 1987 г. Крисчън Бейл прави своя филмов дебют в „Мио в далечната земя'. Същата година той играе Джим Греъм в „Империята на слънцето'. По същия начин той се появява в „Хенри V' от 1989 г., „Новини' от 1992 г. 'Swing Kids от 1993 г. и 'Принцът на Ютланд' от 1994 г. През 1995 г. той също играе Томас в анимационния филм 'Pocahontas'. Другите му филми от 1990 г. включват 'The Portrait of a Lady', 'Metroland', ' „Портретът на една дама“, „Сън в лятна нощ“ и „Тайният агент.“ През 2000 г. той получава пробивната си роля на Патрик Бейтман в черния комедиен филм „Американски психопат“.
Уилям Дефо, Джаред Лето, Джош Лукас, Кло Севини, Саманта Матис, Кара Сиймор, Джъстин Теру, Гуиневир Търнър, Рег Е. Кати и Рийз Уидърспун участваха във филма. Той също се появява във филма „Шафт“ същата година.

Освен това той имаше гласови роли във филмите „Captain Corelli's Mandolin“, „Reign of Fire“, „The Machinist“, „The New World“ и „Howl's Moving Castle“ между 2001 и 2005 г. По същия начин той беше член от главния актьорски състав на супергеройския филм от 2005 г. „Батман в началото“, в който той играе главната роля. Майкъл Кейн, Лиам Нийсън, Кейти Холмс, Гари Олдман, Килиън Мърфи, Том Уилкинсън, Рутгер Хауер, Кен Уатанабе и Морган Фрийман също се появиха в този филм. Освен това той се появява във филмите Rescue Dawn през 2006 г., „I'm Not There“ през 2007 г., „The Dark Knight“ през 2008 г., „Terminator Salvation“ през 2009 г. и „The Fighter“ през 2010 г. През 2012 г. Бейл повтори ролята си на Батман в 'The Dark Knight Rises'.

Крисчън Бейл Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Крисчън Бейл? Крисчън Бейл е един от най-талантливите актьори в индустрията. Той има голяма база от фенове и е натрупал значително състояние. Състоянието на Крисчън Бейл се оценява на 120 милиона долара през 2022 г.

Факти

  1. Той е известен с ролята си на човека прилеп.
  2. Той е топ актьор на своята епоха.
  3. Той обича шоколад.

Популярни Публикации