Крис Рок е изправен пред негативна реакция, след като направи забележка за Никол Браун Симпсън

Крис Рок , американски комик, получи огромна критика в социалните медии, след като направи провокативна забележка за Никол Браун Симпсън, когато обясняваше защо му беше отказана възможност да бъде водещ на Оскарите следващата година, пет месеца след прословутия му физически инцидент с Уил Смит. На 28 август, по време на концерт във Финикс, Аризона, 57-годишният артист сравни завръщането си като домакин на Оскарите през 2023 г. с О. Дж. Покойната съпруга на Симпсън Никол Браун Симпсън се връща в италианския ресторант, където е била убита.

Според република Аризона комиксът разкрива, че той грубо е отказал реклама на Супербоул. След като мълвата за предполагаемата му шега се разпространи, множество потребители на социалните медии наказаха комикса за неговата обидна шега.

О.Дж. Втората съпруга на Симпсън беше Никол Браун Симпсън.

Никол Браун Симпсън е родена на 19 май 1959 г. от баща американец и майка германка. Семейството й мигрира в Калифорния, след като тя се роди във Франкфурт, Германия. Никол започва работа като сервитьор в The Daisy в Бевърли Хилс, когато е на 18 години. Там тя се запознава с бъдещия си съпруг, бившата звезда на NFL O.J. Симпсън. Те започнаха да се срещат малко след това и се влюбиха. О.Дж. Симпсън се жени за Никол Браун Симпсън през 1985 г., след като се развежда с първата си съпруга, Маргьорит Уитли, през 1979 г. Те имат две деца, момиче на име Сидни и момче на име Джъстин. Тяхната страст обаче беше краткотрайна и тя подаде молба за развод поради непреодолими разногласия. Според много истории О Джей удрял Никол и приятелите им помагали на двойката да се помирят.  Никол Браун Симпсън

Никол се наслаждаваше на вечеря със семейството и приятелите си в ресторант Mezzaluna на 12 юни 1994 г., след като видя танцовото изпълнение на дъщеря си. Нейният приятел сервитьор Роналд Голдман предложи да остави слънчевите очила на майка й в къщата на Никол, които тя беше забравила, докато си тръгваше. Няколко часа по-късно, на 13 юни, останките на Никол Браун Симпсън и Рон Голдман бяха открити в дома на бившия в Лос Анджелис. Браун е намушкана седем пъти в скалпа, шията и гърлото, почти обезглавявайки я, според доклад от аутопсията.

Когато властите отидоха при O.J. Резиденцията на Симпсън, за да го уведоми, откриха окървавена ръкавица и бял Ford Bronco с кръв по него. Впоследствие те откриха друга ръкавица в имота му, която беше свързана с двойното убийство. OJ не беше у дома, откакто беше пътувал до Чикаго. На 17 юни полицията нареди на бившата звезда на NFL да се предаде, но той си тръгна с друго White Bronco.

  Крис Рок

О.Дж. се предаде след преследване на ниска скорост и кратък сблъсък с полицията. Той е открит с револвер, 9000 долара в брой, паспорт и изкуствен мустак. Процесът за убийство на O.J. Симпсън се превърна в едно от най-известните събития в Съединените щати, като бившата звезда на NFL беше защитена от Робърт Шапиро, Джони Кокран и покойния баща на Ким Кардашиян, Робърт Кардашиян. О.Дж. Симпсън беше оправдан през октомври 1995 г. след осеммесечен разгорещен процес. Съдия присъди на семействата Браун и Голдман 33,5 милиона долара обезщетение през 1997 г., а О. Дж. е признат за отговорен за убийствата.

Реакции на шегата на Крис Рок в Twitter

Както беше посочено по-рано, Twitterati критикува Крис Рок за неговата обидна забележка за покойната Никол Браун Симпсън.

Популярни Публикации