Крис Ред се среща с бившата съпруга на Кенан Томпсън Кристина Еванджелин

Бившата съпруга на Кенан Томпсън , Кристина Еванджелин, очевидно се вижда с американския комик Крис Ред, месеци след като звездата от Saturday Night Live подаде молба за развод. Според TMZ, 37-годишният Ред и Еванджелин станаха официална двойка миналата година. Това означаваше, че тя вече е разведена с Thomspon, така че не е имало припокриване или изневяра, когато двойката започна да се среща.

Томпсън и Кристина са разделени от 2019 г., въпреки факта, че Томпсън подаде молба за развод след 11 години брак през май 2022 г. Двойката, която се ожениха през 2011 г., има две деца, Джана на три години и Джорджия на седем години. Важно е обаче да се подчертае, че Кенан не таи злоба към Крис Ред и е доволен от партньорството им.

Според TMZ:Казаха ни, че Кенан знае за връзката на бившата си приятелка с Крис и няма злонамереност – предполага се, че е продължил напред и се радва да вижда други хора.

Кенан и Крис Ред участваха заедно в Saturday Night Live, докато последният не обяви напускането си от комедийната програма. Според Radar вътрешните лица са оспорили твърденията, че Кенан е уволнил Крис и са казали, че решението на Крис е било да напусне програмата. Според докладите, Крис работи по различни проекти, включително сътрудничество на Audible с Лорн Майкълс от Saturday Night Live.

Всичко, което трябва да знаете за Крис Ред

Крис Ред е роден на 25 март 1985 г. в Сейнт Луис, Мисури, но е израснал в Аурора, Илинойс. Учи скеч комедия и импровизация в The Second City Training Center в Чикаго. Ред започва своята актьорска кариера през 2014 г., когато участва в епизод на Chicago P.D. Оттогава той участва в редица телевизионни предавания и филми, включително Empire, Lonely and Horny, The Disappearing Girl, Above Average Presents, Fat Camp, Will & Grace, Disjointed, Deep Murder, Kenan и Bust Down.

 Крис Ред

Преди да се присъедини към Saturday Night Live през 2017 г., Крис си партнира с Анди Самбърг в комедийния филм от 2016 г. Popstar: Never Stop Never Stopping. Ред стана звезда на пълен работен ден през 2019 г., след като се присъедини към актьорския състав на SNL като изтъкнат изпълнител през 2017 г. Той стана известен с представянето си на Кание Уест и кмета на Ню Йорк Ерик Адамс.

Крис Ред обяви напускането си от програмата след пет сезона с официално изявление.

Според TVLine той заяви:

Да бъдеш част от SNL е възможност, която се дава веднъж в живота. Пристигнах в 30 Rock преди пет години, знаейки, че това е невероятен шанс за развитие. Благодарен съм на Лорн Майкълс и цялата група на SNL сега, с хора, които станаха семейство и спомени, които ще помня завинаги. Не мога да ви благодаря достатъчно от дъното на сърцето си.

 Крис Ред

Крис Ред няма да се появи в 48-ия сезон на Saturday Night Live. Той е деветият член на актьорския състав на комедийното скеч шоу, който напуска. Пийт Дейвидсън, Алекс Мофат, Аристотел Атари, Мелиса Виласеор, Ейди Брайънт, Кейт Маккинън и Кайл Муни са сред останалите.

Популярни Публикации