Крис Потоски- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Крис Потоски е известен американски бизнесмен, който е основател и главен изпълнителен директор на Tracey Jordan Properties. Той също така е основател и главен оперативен директор на TJC Asset Management. Освен това, той е известен като съпруга на възрастната звезда Бранди Лав.

Бързи факти

Пълно истинско име Крис Потоски
Псевдоним Крис
Възраст (към 2021 г.) 49 години
Професия Бизнесмен
Дата на раждане 1972 г
Място на раждане елен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Бранди Лав
Нетна стойност 8 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 70 кг

Възраст и ранен живот на Крис Потоски

Крис е роден в Съединените американски щати през 1972 г , но точната му рождена дата не е сигурна. Подробностите относно баща му и майка му също се пазят в тайна. Неговите предци са кавказки и той получава бакалавърска степен по наука от Централния Мичигански университет. Освен това е завършил физиология и кинезиология.

Височина и тегло на Крис Потоски

Крис Потоски е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Крис Потоски

Нетна стойност на Крис Потоски

Колко е нетната стойност на Крис Потоски? Той изкарва добре като собственик на фирма. Сега той има приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара, но доходите му не са ясни. Освен това съпругата му Бранди е една от най-добре платените възрастни актьори.

кариера

Крис започва работата си с Curative Health Services като директор по бизнес развитие през януари 1995 г. Освен това той работи там близо пет години преди да напусне през декември 1999 г. Той се присъединява към National Healing Corporation като вицепрезидент по бизнес развитие малко след като напуска организацията. Освен това той работи там близо пет години, преди да подаде оставка през юли 2000 г.5. От 2004 г. до 2008 г. опитният бизнесмен ръководи собствената си компания No Rivals Media, която основа през юни 2004 г.

 Крис Потоски

Крис също е работил като вицепрезидент в Regent Medical Solutions и като главен изпълнителен директор на InVixis през последните 5 години и 6 месеца. Той е основател и главен оперативен директор на TJC Asset Management от юни 2004 г. От юли 2014 г. той е също така основател и главен оперативен директор на Tracey Jordan Properties. Той управлява фирмата със съпругата си от около четири години. Той е добре известен като американски бизнесмен, който се е отличил в своята област.

Съпруга и брак на Крис Потоски

Коя е съпругата на Крис Потоски? Крис Потоски, известен американски бизнесмен, е женен. Той се ожени за годеницата си Бранди Лав през 1994 г., но подробностите около тяхната церемония се пазят в тайна. Съпругата му е известен актьор във филми за възрастни и те посрещнаха дъщеря през 2000 г. Двойката има безупречна брачна връзка от брака си. В момента Крис и Бранди се наслаждават на семейния си живот и живеят елегантно.

Популярни Публикации