Крис Марек - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, брак, съпруга, кариера

Крис Марек е известен с това, че се среща със звездата от „Големият свят на малките хора“ Ейми Ролоф. След като Ейми се раздели с бившия си съпруг/ко-звезда, Мат Ролоф, тя никога не е предполагала, че мъж със среден ръст ще се интересува от нея. Но Крис, човек със среден ръст, дойде да преобърне света й. Ето всичко, което трябва да знаете за Chris Marek Wiki, биография, възраст, височина, тегло, нетно състояние, брак, съпруга, кариера

Бързи факти

Истинско име Крис Марек
Псевдоним Крис
Известен като Бизнесмен с недвижими имоти
Възраст 58-годишен
рожден ден 10 август 1962 г
Родно място Айдахо
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 9 инча (1,79 м)
Тегло прибл. 80 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Ейми Ролоф
Съпруг Ейми Ролоф
Нетна стойност 1 милион долара (от 2021 г.)

Крис Марек Wiki-възраст, рожден ден, зодия

Крис Марек е роден на 10 август , 1962 г . Към 2021 г. той е на 58 години. Той е с две години по-голям от съпругата си Ейми Ролоф. Крис е от зодия Лъв, съответстващ на рождения му ден.

Био-семейство на Крис Марек, Ранен живот, Роден град

Крис Марек е роден и израснал в родния си град, Айдахо, Крис Марек нямаше какво да каже за ранния си живот или семейство. Ето някои от имената, които успяхме да свържем с Крис като членове на семейството му: Шели Марек, Дийн Марек и Бърт Марек. Що се отнася до хобитата му, Крис обичаше фотографията и пътешествията, особено с мотоциклет. Крис и Ейми бяха видени на разходка с мотоциклет през Орегон, Вашингтон и Канада през лятото на 2019 г.Освен това Крис и Ейми се скараха много по време на пътуването си. Според Ейми, докато вечеряли, Крис току-що си бил тръгнал и дълго време го нямало без никаква информация. И докато се връщаше, Крис сподели, че трябва да излезе, за да говори с приятелите си. Но скоро двойката се поправи и се наслади на останалата част от пътуването.

Височина, тегло, отличителни черти

Споменавайки отличителните му черти, Крис имаше бяла коса, тъмни очи и красива усмивка. Крис Марек също е висок на височина от 5 фута 9 инча (175,25 см) и тежи повече от 80 кг (176,37 фунта).

Крис Марек Работа, Нетна стойност, Кариерна работа.

Говорейки за кариерата си, Крис Марек е бил в бизнеса с недвижими имоти. Той беше собственик на Keller Williams Realty, Inc. (Портланд, Орегон), която държеше първото място в САЩ по отношение на броя на агентите, броя на единиците и обема на продажбите. Заплатата на агента по недвижими имоти в Портланд е около 41 633 долара. И така, то изчислява, че нетната стойност на Крис Марек ще бъде над 1 милион долара през 2022 г . Въпреки това, няма информация за работата или инвестициите на Крис Марек.

Ако искате да знаете, неговата годеница, Нетното състояние на Ейми Ролоф е 4,5 милиона долара . Като се има предвид образованието му, Крис посещава Lewiston High в Луистън, Айдахо.

Обхват на социалните медии: Instagram, Facebook, Twitter

Към октомври 2021 г. Крис не беше намерен в Instagram или Twitter. Той обаче имаше @ccmarek неактивен акаунт във Facebook. Единствената публикация, която той направи, беше да промени състоянието на връзката си на Във връзка, което имаше повече от 40 коментара, за да го поздравят за новия му живот с Ейми.

Крис Марек и Ейми Ролоф: Запознанства, ангажиране, сватба

Крис Марек и Ейми Ролоф започнаха да се срещат още през декември 2017 г. И след близо две години запознанства, Крис предложи брак на Ейми и се сгоди през септември 2019 г. Двойката планираше да се ожени в края на 2020 г. Въпреки това, поради COVID -19 пандемия, няма места, приети дати. Така те промениха плановете си да проведат сватбата си през лятото на 2021 г.

Що се отнася до плановете за сватбата им, Ейми сподели, че бившият й съпруг Мат със сигурност ще бъде поканен. Но, добави Крис, това не е нещо, от което Мат и Чандлър вероятно ще се интересуват. Ако искат да дойдат, добре дошли са. Не искаме никой да идва от дълг към нашата сватба. Сватбата е за добри приятели и близко семейство. Харесвам Мат; Разбирам се добре с него и Карин. Но ние не сме някои от приятелите, които излизат. Ние не правим неща заедно.

Освен това Ейми и Мат бяха още на 500 метра. Въпреки че работеха в една и съща ферма, Мат мислеше да намери свой собствен път, който да е различен от този на Ейми.

  Инфографика за биография на Крис Марек

Биография на Крис Марек

Крис Марек, бивша съпруга, деца, развод

Това може да е изненада, но не е! Крис Марек никога не е бил женен, преди да срещне Ейми. Също така се казва, че той не е имал бивша съпруга и че никога не е бил разведен. За разлика от Ейми, която има четири деца с Мат на име: Джереми и Закари (близнаци), Моли и Джейкъб; Крис нямаше собствени деца.

ЧЗВ

Кой е Крис Марек?

Крис Марек е известен с това, че се среща с Ейми Ролоф

Колко висок е Крис Марек?

Той е висок 5 фута 9 инча и тежи около 80 кг

Каква е нетната стойност на Крис Марек?

Крис Марек има приблизителна нетна стойност от около 1 милион долара

С какво си хоби, Крис Марек?
Четене, фотография, учене, пътуване.

Кой е бащата на Крис Марек?

Баща му се казва Дийн Марек.

Коя е майката на Крис Марек?

Майка му се казва Шели Марек.

Откъде е Крис Марек?

Той е от Айдахо

Кога е рожденият ден, Крис Марек?

Той празнува рожден ден на 10 август 1962 г.

На каква възраст е Крис Марек?

Към 2021 г. той е на 58 години.

Популярни Публикации