Крейг Мелвин- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Крейг Мелвин е известна американска фигура. Крейг Мелвин е журналист, водещ, водещ и репортер, базиран в Съединените щати. Понастоящем той е водещ на новините в днешното шоу на MSNBC Live.

Бързи факти

Пълно име: Крейг Мелвин
Дата на раждане: 20 май 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: котва
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 15 октомври 2021 г
Съпруга Линдзи Чарняк
Нетна стойност 3 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Колумбия, Южна Каролина
Националност американски
Религия християнството
образование Колеж Уофърд
баща Лорънс Мелвин
Майка Бети Мелвин
Братя и сестри Рая и преподобният Мелвин
деца Делано, Сибил

Биография на Крейг Мелвин

Крейг Мелвин е роден в Колумбия, Южна Каролина, на 20 май 1979 г. Към 2021 г. той ще бъде на 42 години. Лорънс Мелвин е негов баща, а Бети Мелвин е негова майка. В същото време той има по-малък брат на име Rya Melvin и по-голям брат на име Rev Melvin. Той е от американска националност и е вярващ християнин. Според астрологията той е Телец.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. Завършил е Wofford College с бакалавърска степен по изкуства в управлението.Височина и тегло на Крейг Мелвин

Крейг Мелвин излъчва открита и приятна аура, допълнена от стегната физика. Телевизионният водещ е висок около шест фута и тежи здравословно тегло за височината си. Освен това косата му е черна и има черни очи.

кариера

Крейг Мелвин се утвърждава като телевизионен репортер, водещ и водещ. В момента той е съ-водещ на The Today Show и водещ на Weekend TODAY с Лестър Холт. Освен това е работил в делнични издания като кореспондент и допълнителен водещ. Той също така отразява летните олимпийски игри през 2016 г. в Рио де Жанейро, Бразилия, за NBC. Освен това преди това е работил за WRC, станция, притежавана и управлявана от NBC във Вашингтон, окръг Колумбия.

През цялата си кариера той отразява множество значими исторически събития. Той също така служи като водещ за отразяването на MSNBC на Републиканската и Демократическата национална конвенция през 2012 г. Освен това някои от другите събития включват катастрофата на Asiana Airlines 214, процеса срещу Джордж Цимерман и смъртоносното торнадо в Мур, Оклахома, стрелбите в началното училище Санди Хук през декември 2012 г. и 2013 г., експлозията в завода на West Fertilizer Company, смъртта на Мохамед Али и катастрофата на Egypt Air MS804.

Нетната стойност на Крейг Мелвин

Крейг Мелвин се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупал чрез работата си. Към 2021 г. общата му нетна стойност се оценява на около 3 милиона щатски долара.

Съпруга на Крейг Мелвин, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Крейг Мелвин, той е женен. Той се жени за Линдзи Чарняк на 15 октомври 2011 г. Сега двамата са щастливо женени и имат две деца. Имената им са Делано и Сибил. Мелвин представи един от спортните сегменти на Чарняк по NBC4 и двойката се срещна в ефир. Освен това тя е спортен водещ и репортер. В същото време тя в момента е наета от Fox Sports като домакин на NASCAR. Освен това тя отразява игрите на NFL като страничен репортер. Преди това е работила за ESPN, WRC-TV и други. Той е откровен за половите си предпочитания.

Популярни Публикации