Крейг Ламар Тейлър- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Крейг Ламар Трейлър е американски актьор, най-известен с участието си в телевизионния сериал Malcolm in the Middle като Stevie Kenarban. Освен това Крейг Ламар Тейлър е участвал в Матилда, Фред и Вини, Танцуващо фу и Тази горчива земя.

Бързи факти

Пълно име: Крейг Ламар Трейлър
Дата на раждане: 19 март 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Сан Бернардино, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Абитуриент

Биография на Крейг Ламар Трейлър

Крейг Ламар Трейлър е роден на 19 март 1989 г., днес е на 32 години. Тъй като е роден в средата на март, той е зодия Риби. По същия начин той е роден в Сан Бернардино, Калифорния, и е гражданин на Съединените американски щати. Що се отнася до неговия етнически произход и религия, той е афроамериканец и християнин. По същия начин, когато става въпрос за личния му живот, той е сдържан по природа и притежава дискретна личност. Той не е разкрил много лична информация пред медиите. По същия начин той не е предоставил публично много информация за нейните родители и братя и сестри.

Освен това той е завършил гимназия. Завършва гимназия Rancho Cucamonga в Ранчо Кукамонга, Калифорния, през 2007 г. Освен информацията за гимназията, в медиите няма друга информация за последващото му образование.Височина и тегло

Крейг има високо и стегнато тяло по отношение на измерванията си. По същия начин, измерва 5 фута 11 инча (71 инча) висок и тежи 76 килограма (168 фунта). По същия начин, когато става въпрос за външния му вид, той има тъмна кожа, тъмнокафяви очи и черна коса. Въпреки това, другите му телесни измервания, като жизненоважни статистики и размер на обувките, не са публично достъпни.

Професионален живот на Крейг Ламар Трейлър

Крейг е професионален актьор и артист, най-запомнен с ролята си на Стив Кенарбан, астматичният младеж в инвалидна количка, който беше приятелят на Малкълм в средата. Той прави своя телевизионен дебют на седемгодишна възраст, участвайки в спешното отделение през 1996 г. заедно с Джордж Клуни. Трейлър също се появява в поддържащи роли в Матилда и Get a Clue.

Освен че е артист и се снима във филми. Освен това е запален по създаването на бижута. Той създава бижута с жичен дизайн, обсипани с камъни, които са доста прекрасни. По същия начин той поддържа акаунт в Instagram, посветен на дизайна. По същия начин този акаунт в Instagram е проектиран от @deity и в момента има над 2,4 хиляди последователи.

Нетната стойност на Крейг Ламар Трейлър

Крейг е натрупал голямо състояние като актьор. По същия начин той има значителна знаменитост в допълнение към скромните си приходи. Той печели най-много пари от актьорската си кариера. По същия начин, когато става въпрос за нетната му стойност, той е натрупал приблизително 2 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това в медиите няма информация относно стойността на активите му.

Връзка с Крейг Ламар Трейлър

Крейг е хетеросексуален мъж, който по това време вероятно е необвързан. По същия начин той е по-внимателен и има сдържано поведение. В момента той е по-загрижен за професията си, отколкото за лични отношения. По същия начин той не е разкрил състоянието на предишната си връзка в медиите. Освен това той се опитва да пази личния си живот далеч от общественото внимание. Освен това той се изолира от обществото през 2014 г., като се присъедини към духовна група. Той обаче напусна организацията малко след това. По същия начин той избягва всички спекулации и скандали, които биха могли да застрашат работата му.

Популярни Публикации