Крейг Картън - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Крейг Картън е спортен радио водещ в Съединените щати. Крейг Картън е най-известен като съ-домакин на спортното радио шоу на Картън и Робъртс. Това шоу се излъчва по WFAN в Ню Йорк.

Бързи факти

Пълно име: Крейг Картън
Дата на раждане: 31 януари 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Радио личност, актьор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: развод
Развод Ким Картън
Нетна стойност 4 милиона щатски долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Ню Рошел, Ню Йорк
Националност американски
Религия християнството
образование Университет в Сиракюз
деца Четири (дъщеря: Мики; синове: Сони, Лъки и Антъни)

Биография на Крейг Картън

Крейг Картън е роден на 31 януари 1969 г. в Ню Рошел, Ню Йорк. Зодията му е Водолей, а той е на 52 години. По същия начин той се придържа към християнската вяра. Картън, от друга страна, не е разкрил никаква информация за родителите си. Лекарят го диагностицира със синдром на Турет, когато беше на двадесет години. По същия начин Харис е второто му име.

Що се отнася до образованието му, той посещава гимназия в Ню Рошел. По подобен начин той завършва университета в Сиракюз през 1991 г. със степен по телевизионна журналистика. Докато беше в Сиракуза, той също беше член на Pi глава на братството Psi Upsilon.Височина и тегло на Крейг Картон

В 52-годишния период Крейг Картън има приятна личност и привлекателен външен вид. По същия начин той е висок мъж, висок 6 фута и 1 инч (1,85 метра) и тежащ около 83 кг. Освен това има оплешивяваща коса и тъмнокафяви очи. Въпреки това не се предоставя информация за измерванията на тялото му.

кариера

Крейг Картън е известна радиоличност в професионалния си живот. Това лице започна кариерата си през 1991 г. Това имаше нещо общо с работата му като радиоразпространител в WGR Radio в Бъфало, Ню Йорк. По-късно, през 1992 г., той се премества от Бъфало към WWWE в Кливланд, а след това към 610-WIP във Филаделфия през 1993 г. Въпреки работата си в различни шоута на различни места, той успя да остави своя отпечатък. По същия начин Картън беше първият, който съобщи, че холивудският продуцент Джефри Лури е продал Филаделфия Ийгълс.

Картън пое мястото на Скот Каплан в сутрешното радиошоу на WNEW-Sports FM Guys в Ню Йорк през 2000 г. Той излезе с новата идея за включване на каскади като бой на петли в ефир и „Pastapalooza“. Това бележи началото на шоуто нова посока. По време на атаките от 11 септември 2001 г. той беше на живо по WNEW с Блейн Енсли.

Картън се премести от Източното крайбрежие в Денвър, за да работи основно в KKFN 950 AM, „The Fan“. Неговото сутрешно шоу го направи водещият на станцията с най-висок рейтинг в историята. Когато Esiason замени Imus за постоянно сутринта през август 2007 г., той напусна WKXW като съ-домакин на Boomer Esiason за сутрешното откриване на WFAN. Той започва да води шоуто Jersey Guys на WKXW през 2002 г.

По-късно, докато работи върху New Jersey 101.5, той печели прозвището Jersey Guy. Общо пет години шоуто му беше най-високо рейтинговото FM следобедно токшоу в Америка. Той също успя да донесе високи рейтинги на SPIKE's MMA Uncensored Live, Imus in the Morning и Boomer and Carton in the Morning.

Освен това първата книга на този човек е публикувана през 2013 г. И заглавието на книгата му е „Гръмоглас“ и съдържа истории и фантазии за секса, спорта и спасението от зад микрофона. Той също така основава фондацията „Tic Top Stop“, която е посветена на премахването на синдрома на Турет.

Крейг Картън Нетна стойност

По отношение на нетната стойност, Крейг Картън има общо 4 милиона долара. По-голямата част от приходите му идват от задълженията му като домакин на радио шоуто Boomer и Carton in Morning. Основният му източник на доходи в професионален план е кариерата му в радиото и водещия. По същия начин, като водещ на радио шоу, той успя да спечели достатъчно пари, за да поддържа охолния си начин на живот.

Съпруга на Крейг Картън, брак

Крейг Картън има жена на име Ким Картън. В двойката са родени четири деца. Имената на тримата им сина са Сони, Лъки и Антъни Картън, докато името на дъщеря й е Мики Картън. За съжаление те бяха разделени след ареста му през 2017 г.

Популярни Публикации