Красота в беда - възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Красота в беда е американска влогърка за красота и стил, добре позната с канала си в YouTube „@BeautyinDistress“. Beauty in Distress беше и моделът на говорител на университета Box. Научете повече за Beauty in Distress Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джейдън Дилън
Дата на раждане: 13 април 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Ноа
Нетна стойност 9 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Флорида
Националност американски
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Братя и сестри Една сестра
Facebook Джейдън Дилън във Facebook
Twitter Джейдън Дилън в Twitter
Youtube Джейдън Дилън Youtube
Instagram Джайдън Дилън Instagram

Красота в трудна възраст и ранен живот

Красота в беда е родена на 13 април 1999 г. и сега е на 21. Пълното й име е Джейдън Ашли Дилън и е родена под знака на Овен. Джейдън е роден във Флорида, Съединените американски щати. Нейната националност е американска и тя е християнка. Освен това, когато става дума за неговото семейство, Джейдън не е казал много за нейното. Тя обаче често споменаваше майка си и гаджето на майка си. Тя също има по-голяма сестра на име Бриана Дилън.

Джейдън също е завършила гимназия, което говори много за нейното образование. По същия начин тя напусна колежа, за да продължи кариерата си в YouTube. Тя обаче не разкри много за учебното заведение, в което е записана.Beauty in Distress Височина и тегло

Колко висок е Beauty in Distress? Няма информация налични за измерванията на тялото, височината или теглото на Jaiden. Освен това тя има светла кожа, красиви кафяви очи и руса коса. По същия начин тя има стройно, добре поддържано тяло.

  Красота в беда

Beauty in Distress (Източник: Twitter)

кариера

Jaiden започна кариерата си в YouTube на 12 август 2015 г. Тя стартира основния си канал, „Jaiden Ashlea“, и има 192 хиляди последователи. По същия начин Джейдън се интересува от мода и начин на живот от детството си, както и от красота и грим. Нейното описание в YouTube гласи: „Модата е начин на живот, а не хоби“. Джейдън също е влогър за красота и стил, известен с канала си „Beauty in Distress“. Това беше предишното име на нейния канал, но оттогава тя го промени на собствено заглавие.

По същия начин Jaiden качва най-вече видеоклипове с видеоблогове, шеги, тагове, любими видеоклипове, въпроси и отговори и извличане на продукти за грим и красота. Първият й видеоклип беше озаглавен „Среща с нас“, който тя сподели с приятел на 12 август 2015 г. Това беше първият й видеоклип и има 7,6 хиляди гледания. По същия начин Джейдън започна да качва влогове на събития и места, които е посетила поради това. По същия начин следващите й видеоклипове бяха озаглавени „Vlog #1| Семеен ден“, „Vlog #2|Един ден в Paxon“, „Моята колекция обувки| Heels“, „Beauty Favorites“ и „Vlog #3 Conquering Georgia“. По същия начин Jaiden е създал видеоклипове за ревюта на продукти и проекти „направи си сам“.

По подобен начин най-популярният й видеоклип е озаглавен „Размяна на чанти за грим с моята 16-годишна сестра!!“ Джейдън участва в предизвикателство за грим с братовчедка си, което получи 1,6 милиона гледания. Другите й популярни видеоклипове включват „I Taked My 17-Year-Old Sister to Her First Brazilian (She Cred),“ „PROM 2017 VLOG“ и „My Breakup Playlist 2019+ Learning How to Move ON!“ Каналът на Jaiden има над 192 хиляди абонати, а нейните видеоклипове са получили над 13,2 милиона гледания. По същия начин тя обича да нарича феновете си „JAIBAES“.

Нетна стойност на красотата в беда 2022 г

Колко богата е Beauty in Distress? Jaiden е добре познат сред своите последователи като моден блогър. Тя постигна голяма слава на толкова млада възраст. По същия начин основният й източник на доходи е каналът й в YouTube. Според Forbes, Wikipedia и IMDb, Джайдън има нетна стойност от 9 милиона долара към 2022 г.

Красавица в беда Гадже и срещи

С кого се среща Beauty in Distress? Джейдън е женен за Ноа. Преди това обаче тя е имала две връзки, последната от които е с момче на име Брандън. Джейдън и нейният бивш също имаха канал, наречен „J&B Channel“. За съжаление, след като Брандън изневери на Джейдън, им отне част от секундата да прекратят тригодишната си връзка. По същия начин Джейдън се среща с колегата си в YouTube Tyriq Withers и си сътрудничи за видеоклипове с него.

Популярни Публикации