Коса Джордан - Биография, възраст, нетно състояние, приятелка, височина, тегло

Коса Джордан е продуцент на видеоклипове в YouTube и личност в социалните мрежи от Съединените щати. Hair Jordan е добре известен със своя едноименен канал в YouTube, където публикува кавъри, оригинална музика и влогове. Научете повече за Hair Jordan Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Коса Джордан
Псевдоним коса
Известен като Youtuber, личност в социалните медии
Възраст 33 години
рожден ден 28 декември 1988 г
Родно място Индиана, САЩ
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 6 фута 0 инча (1,83 м)
Тегло 65 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса 13,5 инча
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмен шоколад
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Ванеса Мари
Съпруга/съпруга Ванеса Мари
Нетна стойност 2 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Коса Джордан Био, възраст, семейство

Jordan Hair е създадена на 28 декември 1988 г. Той всъщност е от Индиана, в Съединените щати. Той е 33 години от 2022 г. Джордан има зодиакален символ Козирог. Нищо не се знае за личния й живот, но той има 11 братя. Имената и други подробности за неговите братя и сестри обаче са пропуснати.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Косата Джордан? Косата Джордан е красив мъж с добре поддържана физика. Той е широк 6 фута и 1 инч и тежи около 65 кг. Очите му са лешникови, а цветът му е черен шоколад. По същия начин неговият размер на обувките е 10. (САЩ). В резултат на това той има стегната физика, сладка усмивка и очарователен профил.  Коса Джордан

Косата Джордан позира за снимка Източник: Instagram

Коса Джордан Нетна стойност и социални медии

Колко богат е Hair Jordan? Неговият акаунт в Instagram, @1hairjordan, има над 128 хиляди абонати. На страницата си във Facebook той има над 44 хиляди фенове. По същия начин основният му едноименен канал в YouTube има над 385 хиляди зрители. Вторият му канал в YouTube, „Hair Jordan2“, има около 9,57 хиляди абонати. Неговият канал в YouNow има около 30,6 хиляди абонати.

Няма начин тази YouTube звезда да изкарва прилично хляб от кариерата си. Основният му източник на приходи обаче може да е от практики в социалните мрежи като видеоклипове в YouTube и актуализации в Instagram. Нетната му стойност се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джордан е YouTuber, който прави влогове и качва оригинални и кавър песни на своя уебсайт. Първо и най-вече, той участва в Twitter през юли 2013 г. На 1 март 2015 г. той пусна първия си соло канал. Освен това първият му видеоклип беше озаглавен „Радиоактивна неонова коса“ и включваше неоновите му кичури. В резултат на това това беше придружено от видеоклиповете „How to be a baller like Mr. T“, „No Refunds No Regrets“ и „Crazy New Hair“, като и двата получиха скромни гледания.

Скоро след това той започна да публикува още забавни снимки. Джордан скоро започна да качва песни с кавъри, като първата му беше „Flicka Da Wrist Screamo Cover (Chedda Da Connect) от Crazy Crazy Awesome Awesome“. И когато се появиха повече музикални кавъри и влогове, популярността му в социалната платформа нарасна. Като музикант в YouTube той дори прави кавъри на песни от групи, включително Sleeping with Sirens и Black Veil Brides.

В допълнение, някои от неговите оригинални композиции като Bad Guy и Zombies Don’t Dream. Освен това една от кориците му в YouTube е на Bad Blood на Тейлър Суифт, в която участва Кендрик Ламар. Джордан също изпълни кавъри на песни от Falling in Reverse, Sleeping with Sirens и Black Veil Brides.

По отношение на успеха на соло канала му, той има над 385 хиляди зрители. Той има и втори канал в YouTube, наречен „Hair Jordan2“. Той се фокусира върху музикални материали. Относно факта, че той почти не публикува на този уебсайт, той има над 9,57 хиляди абонати. На 2 юни 2015 г. каналът стартира. Там той е публикувал само два видеоклипа: „Aggressive Hard-Hitting Trap Instrumental (Whole Squad Here)“ и „FAKE Acoustic Guitar Storytelling Beat by Hair Jordan“.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Косата Джордан? Той се среща с прекрасна жена на име Ванеса Мари. В резултат на това те започнаха да се срещат през 2017 г. Те са поразена двойка. Освен това двойката осинови син през 2019 г. А неговият псевдоним е Baby Kickflip. Малкото семейство живее в радост и удовлетворение заедно. По същия начин Джордан също публикува снимки на сина си и неговата обич.

Факти

  • Hair Jordan е продуцент на видеоклипове в YouTube и личност в социалните мрежи от Съединените щати.
  • Hair Jordan е добре известен със своя едноименен канал в YouTube, където публикува кавъри, оригинална музика и влогове.
  • Джордан също изпълни кавъри на песни от Falling in Reverse, Sleeping with Sirens и Black Veil Brides.
  • Той има и втори канал в YouTube, наречен „Hair Jordan2“.

Популярни Публикации