Кормак Денехи- Уики, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Кормак Денехи е дете на американска знаменитост, който е осиновен син на Браян Денехи. Кормак Денехи е син на холивудска знаменитост.

Бързи факти

Пълно име: Кормак Денехи Денехи
Пол: Мъжки
Държава: Америка
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Националност американски
Религия християнството
образование Училище Помфрет
баща Брайън Денехи
Майка Дженифър Арнот
Братя и сестри Сара, Елизабет Денехи, Катлийн Денехи и Дейрдри Денехи

Биография на Кормак Денехи

Кормак Денехи е роден през 1993 г. В момента е на 29 години. По същия начин той не е разкрил точните си рождени дати. Той е осиновеното дете на Браян Денехи и Дженифър Арнот. Денехи завършва училището Помфрет през 2011 г. Освен това той никога не е разкривал своите квалификации или постижения.

Бащата на Денехи почина на 16 април 2020 г., на 81-годишна възраст. Родителите на Брайън се ожениха през 1988 г. и останаха заедно, докато Брайън почина на 16 април 2020 г. Той също има сестра на име Сара. Денехи има три други доведени сестри от първия брак на баща си: Елизабет Денехи, Катлийн Денехи и Дейрдри Денехи.Височина и тегло на Кормак Денехи

Кормак Денехи измерванията на тялото, като височина, тегло и размер на обувките, все още не са разкрити. От снимката му виждаме, че е здрав и във форма. Косата му е светлокафява, а очите му са кафяви. По същия начин той има светла кожа и привлекателен външен вид.

  Кормак Денехи

Кормак Денехи с баща си (Източник: Pinterest)

кариера

Кормак Денехи стана известен в резултат на баща си Браян Денехи. Брайън Денехи започва работа като борсов брокер за Merrill Lynch в Манхатън в средата на 70-те години. Той се концентрира върху шоубизнеса. Дебютният му филм е „Semi-Tough“, американска комедия, режисирана от Майкъл Ричи през 1977 г. Във филма „Semi-Tough“ той играе T.J. Ламбърт.

През 1977 г. той също се появява в редица други телевизионни предавания и филми. Денехи получава първата си голяма роля през 1982 г. Когато играе „Шериф Уил Тийзъл“ в първата част от поредицата за Джон Рамбо, „Първа кръв“. Отрицателната роля на Денехи е добре приета както от критиците, така и от публиката. По същия начин филмът имаше огромен търговски успех.

Освен това през 1985 г. той се появява в американския уестърн филм „Силверадо'. Освен това в американския научно-фантастичен фантастичен комедийно-драматичен филм „Пашкул' той играе извънземно на име „Уолтър'. Кормак се появява в редица популярни филми, включително американската правна криминална комедия „Legal Eagles.“ Той е участвал във филми като криминалния трилър от 1987 г. „Бестселър“ и драматичния филм от 1987 г.

По същия начин той участва в няколко телевизионни филма и предавания през 80-те и 90-те години. Няколко пъти е номиниран за наградите Primetime Emmy, защото се появява в няколко телевизионни филма. Той получи номинация за „Изключителен главен актьор в минисериал или телевизионен филм“. Всички похвалиха изпълнението му в „The Burden of Proof“ през 1992 г.

Освен това Брайън Денехи получава първия си голям пробив във филмовата индустрия през 1982 г. Освен това и критиците, и публиката похвалиха неговото изобразяване на героя. Той беше номиниран за награда Emmy в Primetime за „Изключителен главен актьор в телевизионен филм или минисериал“.

Състояние на връзката с Кормак Денехи

Кормак Денехи предпочита да запази личния си живот личен, информация за живота му на срещи е недостъпна. Никой не знае дали е женен и дали има деца.

Cormack Dennehy Net Worth

Нетното състояние на този човек все още не е актуализирано. Никой не знае каква е нетната му стойност. По същия начин никой не знае колко печели.

Популярни Публикации