Кори Бари - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Кори Бари е главен финансов директор в Съединените американски щати. Кори Бари е може би най-известна като първата жена главен изпълнителен директор на гиганта за търговия на дребно Best Buy. Знайте всичко за t Кори Бари Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Кори Сю Бари
Пол: Женски пол
Професия: Бизнес дама
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Марти
Нетна стойност 31 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Кора кафява
Размер на тяло 36-27-36
Родно място Кеймбридж, Минесота
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Колеж Свети Бенедикт.
деца един син и една дъщеря

Биография на Кори Бари

Кори Бари е 46-годишен американски предприемач, който в момента е главен изпълнителен директор на Best Buy. Тя е родена през 1975 г. в Съединените американски щати, в град Кеймбридж, Минесота. Кори Сю Бари е пълното й име. Като дъщеря на художници, тя прекарва детството си, пътувайки с родителите си на много места. По същия начин има ограничена информация за нейните братя и сестри; ние ще ви информираме веднага щом научим повече.

По отношение на образователната си история, тя завършва гимназия в Минесота през 1993 г. Освен това тя получава бакалавърска степен по либерални изкуства от Колежа на Св. Бенедикт през 1997 г.Височина и тегло на Кори Бари

Кори също изглежда млада и красива в средата на четиридесетте си по отношение на измерванията на тялото. Тя е много средна височина, стояща на 5 фута и 7 инча. По същия начин тя поддържа слаба и слаба физика, тежаща приблизително 64 кг или 135 фунта.

Преминавайки към физическата й фигура, тя е 36-27-36 и носи обувки номер 7 (UK). По същия начин тя носи сутиен 34B. Освен това. С океанските си сини очи и тъмнокафява коса тя изглежда още по-красива.

кариера

В момента Кори е главен изпълнителен директор на „Best Buy“, мултинационална корпорация. По същия начин тя се присъедини към LimeLight след издигането си до позицията главен изпълнителен директор на Best Buy. Като главен изпълнителен директор на компанията, тя отговаря за финансите и цялостното управление на компанията. Компанията вече е достигнала своя половин век. Преди да стане главен изпълнителен директор на Best Buy, тя е била главен директор по финансова и стратегическа трансформация на компанията.

По отношение на професионалния си живот, тя започва работа за една от водещите фирми, Best Buy, малко след дипломирането си. През 1997 г. тя започва работата си в Best Buy като старши одитор. Три години е старши одитор. По-късно същата година, през декември 1999 г., тя е повишена в старши финансов анализатор в същата компания, работа, която заема повече от две години.

Въпреки това през 2006 г. тя сменя работата си и започва да работи като директор до 2008 г. Освен това тя е била президент на отдела за обслужване на клиенти от 2010 г. до 2012 г. През 2015 г. тя също е била президент на отдела за услуги на geet squad.

Нетната стойност на Кори Бари през 2022 г

Нейният основен източник на приходи идва от позицията й на главен изпълнителен директор на Best Buy. Тя е натрупала значително богатство, въпреки че не е оповестявала публично годишните си приходи и разходи. Нетното състояние на Кори Бари се оценява на над 31 милиона долара към октомври 2022 г.

Кори Бари Съпруг, брак, деца

Що се отнася до състоянието на връзката на Кори, в момента тя е омъжена за Марти. Освен това тя се омъжи за Марти през 2000 г. По същия начин двойката е благословена със син и дъщеря. В момента тя живее прекрасен живот в Минесота, Съединени американски щати, със семейството си. По същия начин, когато става въпрос за предишните й връзки, в момента има ограничена информация; ние ще ви актуализираме възможно най-скоро.

Популярни Публикации