Констанс Ву говори за злоупотребата и омразата, насочени към нейния туит през 2019 г.

Констанс Ву, актрисата от Списък с терминали, говори за злоупотребата и яростта, които е преживяла по време на нейния туит от 2019 г. относно подновяването на Fresh Off the Boat. Актрисата излезе офлайн няколко дни след събитието и не е била в интернет от три години. В крайна сметка тя говори за това как критиката й е повлияла емоционално, което е довело до опит за самоубийство. През този период тя също работи върху книга, Making a Scene, която току-що рекламира в туит. Книгата разглежда как да получите лечение, когато сте в психически стрес и как да се справите с травма.

Констанс Ву туитва, че полага постепенни и постоянни усилия да се върне в социалните медии.

В четвъртък, 14 юли, актрисата от „Лудите богати азиатци“ изпрати дълъг туит, в който се потопи в онлайн малтретирането, на което е претърпяла през 2019 г. Тя започна, като каза на хората, че я няма повече от три години и се колебае да се върне в социалните медии заради нея предишен опит. Тя каза, че се страхува, но се опитва да влезе отново в платформата. Тя също така рекламира книгата си, като пише:

Написах книга, наречена „Създаване на сцена“, докато ме нямаше.След като направи небрежно изявление относно продължаването на програмата й Fresh Off the Boat, тя разкри колко ужасна е станала позицията й през 2019 г. Актрисата каза, че възмущението от забележката й е толкова повлияло, че е направила опит за самоубийство. Констанс Ву обясни в своя блог:

Преди три години, когато направих безотговорни туитове относно подновяването на моята телевизионна програма, това предизвика полемика и грубо онлайн опозоряване. Чувствах се ужасно от това, което бях казал, и когато колега азиатски актьор ме информира, че съм станал чума за азиатската американска общност, почувствах, че дори не заслужавам да живея.

  Констанс Ву

Тя продължи да пише:

Бях срам за AsAms и те биха били по-добре без мен. Поглеждайки назад, странно е, че няколко DM ме убедиха да се ангажирам.

За щастие един от приятелите й я открил и я отвел в болницата. Констанс Ву избра да си вземе почивка от работа и социални медии след събитието, за да се концентрира върху психичното си здраве. Се продължи, като каза, че азиатските култури не обсъждат психичното здраве толкова, колкото би трябвало. Тя продължи, като каза:

AsAms не обсъждат достатъчно психичното здраве. Въпреки че сме нетърпеливи да празнуваме представителни победи, в нашата общност има много избягване на по-трудните теми.

Тя продължи да казва, че събитието е накарало други азиатски американци в сектора да я избягват, което много нарани. Опитът обаче й осигури по-добро разбиране на проблемите с психичното здраве и й помогна да осъзнае колко жизненоважно е да протегне ръка и да се грижи за другите, които преминават през труден момент.

Тя разкри защо изобщо е написала книгата си. Тя се надява, че книгата й ще помогне на читателите да достигнат и да говорят за неудобните проблеми, докато преминават през труден момент. Тя продължи да пише:

Така че, въпреки че книгата ми не е непременно най-благоприятното представяне на мен самия, тя е възможно най-честна.

Защото факт е, че не съм нито уравновесен, нито елегантен, нито безупречен. Завладян съм от емоция. Правя много грешки! Тя затвори статията с гаранцията, че постепенно ще се върне в интернет и социалните мрежи.

Какво туитна Констанс Ву през 2019 г.?

Констанс Ву получи неочакван отговор, когато Fresh Off the Boat беше подновен за шести сезон през май 2019 г., според The ​​Hollywood Reporter. Актрисата каза в Twitter:

Толкова съм нещастна в момента, че хълцам. уф мамка му

Туитът бързо беше последван от друго съобщение, което гласи:

АД на земята

  Констанс Ву

Освен това актрисата отбеляза, че не харесва на страницата на сериала в Instagram. Туитовете предизвикаха остро осъждане от интернет потребителите, което накара актрисата да премахне съобщението и да го замени със следното обяснение:

Днешните туитове дойдоха след труден ден и не бяха навременни с обявяването на шоуто. Моля, кажете ми колко съм благодарен за подновяването на FOTB. Обожавам героите и персонала. За мен е чест да бъда част от него. Благодаря ви за подкрепата и благодаря на всички, които подкрепят небрежното ми използване на термина f**k.

Тя продължи да обяснява на своите почитатели, че подновяването на FOTB означава, че трябва да изостави страстен проект, което беше източникът на нейното недоволство. Но това не беше достатъчно и актрисата трябваше да си вземе отпуск от социалните медии, за да избегне реакцията.

Популярни Публикации