Конър Финърти- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Конър Финърти е танцьор, актьор и модел от Съединените американски щати. Конър Финърти участва в различни танцови групи и представления, както и се е състезавал в танцови състезания. Освен това той се появява в музикални видеоклипове. Освен това той е добре известен YouTuber. Научете повече за Конър Финърти - Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Бързи факти

Пълно име: Конър Финърти
Дата на раждане: 28 март 2021 г
Възраст: 0 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Танцьор, YouTuber, актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Сиена Агудонг
Разделям Джейдън Бартелс, Кейтлин Кармайкъл
Нетна стойност 0k USD
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Роузвил, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Оксфордска гимназия
баща Майк
Майка Карол
Братя и сестри Хейли Финърти, Райън Финърти

Биография и ранен живот

Конър Финърти е роден в Розвил, Калифорния на 28 март 2003 г. Към 2021 г. той ще бъде на 18 години. Г-н Майк е името на баща му. Той е завършен адвокат. Карол е името на майка му.

Карол работи в социалните служби. Освен това той има по-голяма сестра Хейли Финърти и по-малък брат Райън Финърти. Той е от американска националност и е вярващ християнин. Освен това той е от смесен етнически произход. Според астрологията той е зодия Лъв.По отношение на формалното образование той завършва Оксфордската гимназия. Продължава образованието си. Въпреки това има оскъдна информация за него.

Височина и тегло

Конър е млад, красив господин с изключителни физически характеристики. Той е висок 5 фута и 8 инча. Освен това той тежи 57 кг. Общата мярка на тялото е 36 инча гърди, 31 инча талия и 12 инча бицепс. Освен това косата му е светлокафява на цвят и има тъмнокафяви очи.

кариера

Въпреки че Конър е още дете, той вече е започнал да печели популярност сред хората в неговия кръг, както и в цялата страна и по света. Започва кариерата си в YouTube. Той започна да качва различни видеоклипове в него. През 2019 г. той също се присъедини към много популярна група в YouTube, наречена NCK.

Докато той също така режисира музикален видеоклип за I Believe in You на Майкъл Бубле. Освен това той е член на танцови групи като immaBEAST и Millennium dance company и съдия на шоута като Dance-Off juniors. И се е състезавал в няколко танцови състезания. Освен това той си сътрудничи с няколко други известни личности.

Нетната стойност на Конър Финърти

Конър е доволен от начина на живот на семейството си. Въпреки младостта си, той е натрупал значително състояние по време на кратката си кариера. Той продължава да напредва в кариерата си и печели популярност всеки ден. Към 2022 г. общата нетна стойност на Конър Финърти се оценява на около 700 000 щатски долара.

Приятелка на Конър Финърти и срещи

Преминавайки към романтичния и личен живот на Конър, заслужава да се отбележи, че той не е женен. Той обаче е сгоден за Сиена Агудонг. Сиена е актриса от Съединените щати. Освен това той е излизал с други жени, като Джейдън Бартелс и Кейтлин Кармайкъл. Той е откровен за половите си предпочитания. Освен това той не участва в никакви спорни ситуации.

Популярни Публикации