Конър Филдинг - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Конър Филдинг е дете актьор от Канада. Конър Филдинг е добре известен с ролите си в трите филма „Дневникът на едно слабо хлапе“ заедно с брат си близнак Оуен. Той също така се появява във филми като Man with a Van и Some Boxes and Suspension. Научете повече за нетната стойност на Конър Филдинг, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Конър Филдинг
Дата на раждане: 14 септември 2006 г
Възраст: 14 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, дете-актьор
Държава: Канада
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Ванкувър, Британска Колумбия
Националност канадски
Братя и сестри Един (брат близнак Оуен Филдинг)
IMDB Конър Филдинг IMDB

Възраст и ранен живот на Конър Филдинг

Конър Филдинг е на 14 години и е роден на 14 септември 2006 г. Конър е Дева, роден във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Що се отнася до семейството му, Конър има брат близнак на име Оуен Филдинг. Освен това няма информация за родителите му или други членове на семейството. Няма информация и за образованието му. Въз основа на възрастта му обаче можем да предположим, че Конър е ученик в средното училище.

Височина и тегло на Конър Филдинг

Колко висок е Конър Филдинг? Измерванията на тялото на Конър Филдинг в момента не са налични. Неговият ръст, тегло, бицепс, размер на роклята, размерът на обувката, измерванията на гръдния кош, талията и ханша и т.н. в момента не са налични. Конър също има руса коса и кафяви зелени очи.кариера

Конър Филдинг е добре известно дете актьор в индустрията. Той участва в ролята на Мани Хефли в първите три филма „Дневникът на хлапето“ с брат си близнак Оуен. От 2010 г. до 2012 г. трите части на поредицата бяха „Дневникът на едно слабо дете“, „Дневникът на едно слабо дете: Родрик Р“ и „Дневникът на едно слабо дете: Дни на кучета“.

Освен това през 2014 г. Конър Филдинг изигра поддържаща роля в трилъра Suspension. За този филм той играе Джереми. По подобен начин първият филм на Конър „Дневникът на едно слабо хлапе“ излезе, когато той беше само на четири години.

Той също така получи награда за млад артист през 2013 г., която сподели с останалата част от младежкия състав на Diary of a Wimpy Kid: Dog Days. Тази чест беше дадена в категорията за най-добро представяне в игрален филм – млад актьор до 10 години.

В късометражния филм Man with a Van and Some Boxes Конър играе същия герой като неговия брат близнак Оуен. Името на общия им герой беше Мат. По подобен начин участието на близнаците Филдинг в три части от филма „Дневникът на хлапето“ стана възможно благодарение на усилията на автора Джеф Кини. Джеф е автор на книгите, вдъхновили филмите.

Конър Филдинг Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Конър Филдинг е около 18 милиона долара към октомври 2022 г.

Приятелка на Конър Филдинг и срещи

С кого се среща Конър Филдинг? Няма потвърдена информация дали Конър Филдинг в момента е необвързан или има романтична връзка. Конър може да защитава личния си живот, като крие състоянието на връзката си и любовните си връзки от обществеността. Възможно е също Конър в момента да е необвързан и да се концентрира върху продължаването на актьорската си кариера.

Въпреки това Конър не е разкрил много за ситуацията. Конър също не е споделял никакви публикации в социалните медии за настоящите си връзки или афери.

Освен това Конър поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. От друга страна, Конър Филдинг със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще благодарение на своя талант, хумор и чар.

Популярни Публикации