Комедиантът Дейвид А. Арнолд почина на 54-годишна възраст

Дейвид А. Арнолд , известен комик, актьор, писател и продуцент, почина на 7 септември на 54-годишна възраст. Новината за смъртта на Арнолд беше потвърдена от семейството му, което каза:

С огромно съжаление потвърждаваме неочакваната смърт на Дейвид А. Арнолд, наш съпруг, баща, брат и приятел. Дейвид почина тихо в дома си днес и лекарите установиха, че е починал от естествена смърт. Моля, помнете семейството ни в молитвите си и уважавайте поверителността ни в този труден момент; всички сме зашеметени и наскърбени от тази загуба.

Причината за смъртта на Дейвид А. Арнолд

Смъртта на Дейвид А. Арнолд е значителна загуба за развлекателния бизнес. Семейството му посочи в изявлението си, че лекарите са потвърдили, че той е починал от естествена смърт. Неговата медицинска история е неясна и няма информация дали е имал други здравословни проблеми в миналото. Все още се търси повече информация.  Дейвид А. Арнолд

Ние знаем всичко, което може да се знае за Дейвид А. Арнолд и неговата кариера.

Арнолд, който е роден на 15 март 1968 г., посещава гимназия Beachwood. Той се заинтересува от стендъп комедията, след като гледа грандиозния филм Delirious на Еди Мърфи. След това Арнолд направи своя стендъп дебют в театъра Hilarities 4th Street в Кливланд.

Започва кариерата си като комик през 1990 г. и става телевизионен сценарист през 2000 г. Дейвид е писал за телевизионни сериали като Meet the Browns, House of Payne, The Rickey Smiley Show и други. Той също така написа и продуцира сериала на Netflix Fuller House.

Арнолд се надяваше да последва стъпките на други комедианти, които бяха разработили сериали, базирани на техните шоута. Въпреки че преговаряше с BET за създаване на ситком, базиран на живота му, проектът така и не стартира. Той наскоро каза в подкаста на Renaissance Man, че BET го информира, че не е достатъчно черен и следователно не може да се продава. Дейвид продължи:

Затова ме информираха. Това е нещо, което никога няма да забравя. Бях в процес на създаване на шоу с Кевин Харт.

  Дейвид А. Арнолд

Той бързо постигна популярност в социалните мрежи, а избухливите му видеоклипове бяха добре приети от феновете му. Арнолд каза, че продължава да пуска филми и комични изказвания, както правеше преди 15 години. Освен това той заяви:

Започнах да разказвам за това какво е да отглеждаш подрастващи деца с жена, която винаги е в проклетото ти ухо, и тогава това гадно се разрази. И преминах от липса на последователи до над милион на всички тези сайтове.

Арнолд създаде комедийното шоу на Nickelodeon That Girl Lay Lay. Meet the Browns, A Series of Unfortunate People и The Tony Rock Project бяха сред програмите, в които той се появи. David A. Arnold: Fat Ballerina и Ain’t For the Weak, неговите специални комедийни стендъп, са достъпни в Netflix.

Потребителите на Twitter отдават почит

Дейвид А. Арнолд отдавна е известен с безупречната си работа като комик. Когато новината за смъртта му се разпространи, Twitter беше залят от почит. Съпругата му Джули и децата му Анна Грейс и Ашлин Елизабет са негови оцелели.

Популярни Публикации