Колтън Джак е присъствал на третия брак на майка си - Разгледайте личния му живот и интересни факти

Колтън Джак е най-известен като най-малкия син на бившата тенисистка номер 1 в света Крис Евърт и бившия алпинист Анди Мил.

Кратки факти за Колтън Джак

Пълно име Колтън Джак
Първо име Колтън
Фамилия Джак
Дата на раждане 14 юни 1993 г
Възраст 28 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Анди Мил
Баща професия Състезател по алпийски ски
Име на майката Крис Евърт
Професия майка американски тенисист
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп зодия Близнаци
братя и сестри Александър Джеймс и Николас Джоузеф

Връзка и приятелка

Той обича да пази личния си живот в тайна. В резултат на това той не е активен в никакви социални медийни платформи като Instagram или Twitter. Така че е трудно да се коментира настоящият му любовен живот и приятелката му. Той беше видян с годеницата си на 27 октомври 2012 г. на 23-тата годишна тенис класическа гала на Крис Евърт/Реймънд Джеймс в Бока Ратон, Флорида. Marvel измести датата на излизане за 2022 г. Двойката беше придружена от майка си, братята и приятелките си. Самоличността на момичето е неизвестна, но двойката изглежда прекрасно заедно. Не е известно дали те все още са заедно; няма достъп до информация в интернет.

Развод и сватба на родителите

На 30 юли 1988 г. Крис Евърт и Анди Мил се женят. На този ден и двете двойки се ожениха за втори път. Те се ожениха на грандиозна церемония пред много гости. Преди 19 месеца преди деня на сватбата си двойката се срещна за първи път на Нова година в хотел Jerome в Аспен и в крайна сметка се влюби.  Колтън Джак

Колтън Джак (Източник: Google)

Двойката е родител на три деца. Бракът на двойката вървеше добре, докато внезапно не се разведоха. Двамата бяха женени 18 години. Техният развод приключи на 8 декември 2009 г. поради непреодолими различия. Като част от сделката за развода, Анди получи 7 милиона долара в брой, 4 милиона долара в недвижими имоти и много коли от Крис.

Той присъства на третата сватба на майка си.

Крис изостави Мил, за да се омъжи за третия й съпруг Грег Норман. Той е професионален играч на голф и предприемач от Австралия. На 28 юни 2008 г. двойката се жени на остров Парадайз. Колтън Джак и братята му присъстваха на сватбената церемония. Беше облечен в черен костюм, синя риза и червена вратовръзка. По това време той е само на 12 години. Бракът им продължи само 15 месеца и се разведоха на 8 декември 2009 г.

Родителите остават близки приятели.

Третият брак на баща му с Дебра Харвик също завършва с развод. И двамата му родители вече са разведени. Те имат прекрасна връзка един с друг. Към днешна дата тя е споделила множество снимки с бившия си съпруг в Instagram. Те продължават да споделят празници и важни поводи.

Относно майката

Крис Евърт е родена на 21 декември 1954 г. във Форт Лодърдейл, Флорида, в семейството на Колет и Джими Евърт, известен инструктор по тенис. Баща й и братята й я обучават, когато е била по-малка. През 1969 г. тя се състезава в състезанията си за възрастни. Тя е смятана за една от най-добрите тенисистки в света. На 16-годишна възраст тя постигна първия си турнир от Големия шлем. След Откритото първенство на САЩ през 1989 г. тя обяви, че се оттегля от състезателния тенис. Сега тя работи като инструктор по тенис. Първият й съпруг беше британски тенисист на име Джон Лойд.

  Колтън Джак

Колтън Джак (Източник: Google)

Отгледан с двама братя

Той е най-големият от двама братя. Имената им са Александър Джеймс (28) и Никълъс Джоузеф (28). Те са отгледани заедно и имат тясна връзка помежду си. И двамата са активни в Instagram. На Коледа неговият брат Никълъс Джоузеф сподели снимка на трима братя в Instagram. Надписът гласи „Коледни поздрави...“

Нетна стойност

Неговият истински професионалист не е в интернет. Майка му струва 16 милиона долара към 2021 г. Толкова печели тя от 20-те си години като тенисистка. Тя и брат й притежават тенис академията Evert. За богатството й допринася и треньорската й професия.

Популярни Публикации