Колко висок е Райън Рейнолдс? Височина, Тегло, Измерване на тялото

Райън Рейнолдс е висок 6 фута 2 инча . Това означава, че когато Deadpool най-накрая се присъедини към актьорския състав на Marvel Cinematic Universe, той ще бъде от по-високата страна на групата.

Лошата му стойка, която често е прегърбена, може да го накара да изглежда малко по-нисък. Когато Рейнолдс е в отлично състояние за роли като Blade Trinity и Green Lantern, той тежи около 190 паунда чист мускул .

 Височина и тегло на Райън Рейнолдс

Райън РейнолдсБързи факти

Празнувано име: Райън Рейнолдс
Истинско име/пълно име: Райън Родни Рейнолдс
Пол: Мъжки
Възраст: 45 години
Рождена дата: 23 октомври 1976 г
Родно място: Ванкувър, Канада
националност: канадско-американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 84 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Блейк Лайвли (м. 2012), Скарлет Йохансон (м. 2008–2011)
деца: Да (Инес Рейнолдс, Джеймс Рейнолдс)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Актьор, комик, филмов продуцент и сценарист
Нетно състояние през 2022 г.: 100 милиона долара

Райън Рейнолдс Wiki

Райън Рейнолдс е един от най-обожаваните съвременни актьори на Холивуд, участвал в поредица от блокбъстъри през последното десетилетие.

Райън Рейнолдс е най-известен с огромния комерсиален успех на Deadpool през 2016 г. и неговото продължение, Deadpool 2, през 2018 г. Комедийните умения на Рейнолдс, впечатляващите актьорски способности и безграничният чар му подхождат идеално за ролята на този емблематичен герой от комикси.

Детство и ранен живот

 • Райън Родни Рейнолдс е роден на 23 октомври 1976 г. във Ванкувър, Канада. Семейството му се състои от четирима братя и сестри
 • Баща му, Джеймс Честър, беше търговец на едро, а майка му работеше в продажбите на дребно. Двама от по-големите му братя бяха полицаи в Британска Колумбия.
 • Той е от ирландски произход и е възпитан като римокатолик. В гимназията актьорът пропада в класа по драма.
 • Той се появява в няколко канадски телевизионни комедии и малки роли в телевизионни филми, но поради липса на успех се завръща във Ванкувър и решава да се оттегли от актьорството.

кариера

 • Кариерата на Райън Рейнолдс започва през 1993 г., когато той се появява в канадския телевизионен сериал „Hillside“, който е преименуван на „Fifteen“ от Nickelodeon. Той също се появява в телевизионните ситкоми „The Outer Limits“ и „The Marshall“. Дебютът му в пълнометражния филм е в „Ordinary Magic“, който също е канадска продукция.
 • След като се премести в Лос Анджелис, той се появи във филми като „Очаквайте скоро“, „Дик“ и „Търсачът“. Той се появи в 13 епизода на телевизионния сериал „Одисеята“ като повтарящ се герой.
 • През 1998 г. той е избран за ролята на Майкъл Берг Бъргън в телевизионния сериал „Две момчета и едно момиче“. Сериалът продължава до 2001 г. и се състои от 81 епизода.
 • През 2002 г. той участва като Ван Уайлдър в комедийния филм „National Lampoon's Van Wilder.“ Той също така се появява като поддържащ актьор във филмите „Buying the Cow“ и „The In-Laws.“ През 2003 г. той се появява в канадския филм за обир „Foolproof.“ Той също така се появява в един от филмите „Harold and Kumar.
 • Той играе Hannibal King във филма „Blade Trinity“, който е една от пробивните му роли.
 • В телевизионния анимационен сериал „Zeroman“ той играе Ty Cheese.
 • След това се появява в комедии като „Adventureland“, „Definitely Maybe“, „Waiting“, „Just Friends“ и „Chaos Theory.“ В допълнение към тях той има сериозни роли във филми като „Fireflies in the Garden“, ' 'The Nines', 'Smokin' Aces' и 'The Amityville Horror.'
 • През 2009 г. той играе Уейд Уилсън във филма 'X-Men Origins: Wolverine'.
 • През 2011 г. той играе ролята на Зеления фенер във филм, базиран на неговия герой.
 • Той също се появява във филми като „Предложението“, „Паперман“ и „Погребан“.
  След това той се появява във филми като „The Change-up“, „Safe House“, „RIPD“, „The Voices“ и „Mississippi Grind“.
 • Той също се появява във филмите Ted' и 'A Million Ways to Die in the West'. През 2011 г. той разказва в документалния филм 'The Whale'. Той озвучава поддържащи герои в анимационни филми като 'Turbo and The Croods'. '
 • През 2016 г. той направи голям пробив с „Deadpool“. Той беше едновременно актьор и продуцент във филма. Играта му във филма беше добре приета. Кариерата на Дедпул беше огромен успех. Освен тях, той се появява във филми като „Криминале“, „Аз/по-малко“ и „Жена в злато“.
 • Той ще се появи в предстоящи филми като „Life“, „The Hitman’s Bodyguard“ и „Deadpool 2“.

Популярни Публикации