Колко богати са Тод и Джули Крисли? Нетно състояние, заплата, кариера

Тод и Джули Крисли , водещи на популярното предаване Chrisley Know Best, бяха признати за виновни в банкови измами и укриване на данъци на 7 юни 2022 г. Според Министерството на правосъдието двойката е похарчила пари, спечелени чрез незаконни заеми, за недвижими имоти, почивка и скъпи автомобили.

Според съдебен служител в Северния окръг на Джорджия, счетоводителят на двойката, Питър Татантино, също е бил осъден по редица свързани обвинения, включително подпомагане и съучастие в подаването на фалшиви данъчни формуляри. Все още не е определена дата за произнасяне на присъдата. Те обаче могат да получат до 30 години затвор, според докладите. Членовете на Крисли знае най-доброто вече са на свобода срещу гаранция. Прокурорите също твърдят, че Тод и Джули са фалшифицирали документи, когато са искали заеми и са фалшифицирали кредитни отчети, банкови записи и друга документация, когато са наемали жилище в Калифорния.

В изявление Кери Фарли, специален агент, отговарящ за Ф.Б.И. в Атланта, каза:Когато лъжете, мамите и крадете, правосъдието пренебрегва вашата слава, богатство и положение.

Нетната стойност на Тод Крисли

Американският бизнесмен и риалити звезда струват 1,5 милиона долара. Знаменитостта е родена в Джорджия на 6 април 1969 г. и е израснала в Уестминстър, Южна Каролина. Той е собственик на Chrisley Asset Management, компания, която фалира от много години. Infinite Love, кънтри песента му със Сара Евънс, достига до #19 в списъка на Billboard Country Digital Singles през 2016 г. Според Крисли дискусионна програма, водена от актьора, е обявена от USA Network през 2017 г. Той обсъжда брак, деца, връзки и други теми с член на семейство Крисли и известен гост. Само след един сезон програмата беше отменена.

  Джули Крисли

Тод и семейството му, от друга страна, водеха луксозен начин на живот, включително притежаваха имение от 30 000 квадратни метра. На 14 август той и съпругата му Джули Крисли бяха арестувани в Атланта по обвинения в укриване на данъци, банкови измами, банкови измами и заговор. Съобщава се, че Тод и Джули са използвали Chrisley Asset Management за придобиване и продажба на имоти между 2007 г. и 2012 г., според обвинителния акт. Въпреки това, за да получат заемите, те представиха невярна информация, увеличавайки нетното богатство на двойката.

Двамата също излъгаха, че имат милиони в своята банка Merrill Lynch, но когато отвориха една година по-късно, в нея имаше само 17 000 долара. Ново обвинение беше повдигнато през февруари 2022 г. Освен това те бяха признати за виновни за използване на бизнес за производство на филми, за да укрият 2 милиона долара просрочени данъци, дължими на IRS. Предполага се, че 2 милиона долара са били спечелени чрез тяхната програма и скрити от производствения им бизнес.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Крисли (@juliechrisley)

Нетната стойност на Джули Крисли

Нетното състояние на американската риалити звезда е 1,5 милиона долара. Актрисата е израснала в Уинчестър, Южна Каролина като дъщеря на баптистки пастор и се предполага, че е имала брат, който се е обвързал, когато е бил на 25 години. Джули е оцеляла от рак на гърдата, което е променило възгледите й за живота. Тя се стреми да се наслаждава на живота, без да изпотява незначителните неща, и внушава същото отношение на членовете на семейството си. Риалити звездата обича да готви и се появи в шоуто на USA Network What’s Cooking with Julie Chrisley.

През 2016 г. Chrisley Knows Best получи номинация за Critics Choice Television Award за най-добро неструктурирано риалити шоу. Джули се е появявала в епизоди на The View, Today, Steve Harvey, The Real, FabLife, Hollywood Medium и Steve.

  Джули Крисли

Тод и Джули Крисли са звездите на Крисли знае най-добре.

Тод и Джули са женени от 1996 г. и имат три деца: Чейс, 26, Савана, 24, и Грейсън, 16. Линдзи, 32, и Кайл, 30, са деца на първия от бившата съпруга Тереза ​​Тери. От 2014 г. семейството участва в риалити програмата на USA Network Chrisley Knows Best. След кратка ваканция през декември, деветият сезон на шоуто трябва да бъде подновен на 23 юни. Поръчан е и десети сезон на шоуто. Тод също така е домакин и изпълнителен продуцент Love Limo, поредица за сватовство за бързи срещи.

Семейството дойде в Нашвил през 2015 г. и закупи имот за 1,6 милиона долара, след което през 2019 г. те закупиха друг за 3,4 милиона долара извън града. Два месеца по-късно двойката обяви последния за 4,7 милиона долара. Тод и Джули Крисли ще бъдат осъдени на 6 октомври 2022 г. от американския окръжен съдия Елинор Л. Рос от Северния окръг на Джорджия. Адвокатът на Тод Крисли, Брус Хауърд Морис, отговори в имейл от тяхно име, че са разочаровани от резултата и че е планирано обжалване.

Популярни Публикации