Колко богати са Хедър и Тери Дъброу? Нетно състояние, къща, заплата

Хедър и Тери Дъброу, двойка RHOC (Истинските съпруги от Ориндж Каунти) с обща нетна стойност от 100 милиона долара, очевидно са продали своя забележителен имот, Dubrow Chateau, за зашеметяващите 55 милиона долара. Според ET продажбата на тяхната къща от 22 000 квадратни фута в Нюпорт Бийч е най-голямата сделка за годината в Ориндж Каунти, Калифорния, и третата най-скъпа продажба в историята на Ориндж Каунти.

Продажбата на къща на двойка RHOC прави история.

Твърди се, че Хедър и Тери Дъброу, двойка RHOC, са продали имота на неизвестен наддавач с помощта на Million Dollar Listing: Джош Олтман, брокер на електроцентрала в Лос Анджелис, което е изненадващо, като се има предвид, че къщата не е била за продажба. Хедър разкри пред ET за продажбата:

С две деца в колежа обмисляхме следващата си стъпка. Току-що купихме прекрасен пентхаус в Лос Анджелис и понякога светът ви насочва по правилния път. Промяната е вълнуваща!Двойката се премести в предишния си дом преди шест години, след като засне преобразяването на Браво. Техният дом имаше, наред с други неща, 20-местен киносалон, великолепен инфинити басейн с изглед към планински фон, 14 бани, павилион за барбекю, градина с гонг и зала за шампанско.

 Тери Дъброу

Хедър разкри повече за намеренията си за преместване на BravoCon. Тя заяви:

Намирам се на кръстопът в съществуването на семейството си, с две деца, които отиват в колеж и трето не след дълго - и след това четвърто не много след това. Тери и аз говорихме много за това какво ще се случи по-нататък с нас.

Добавяне:

Това, което бих казал е, че подобно на това, когато се ожениш за първи път и водиш онези разговори за това къде ще отидеш, какво ще правиш с живота си, ние преживяваме втория момент от че. „О, боже мой, почти ги няма“, помислих си. Какво ще правим? „Къде отиваме?“ Така че купихме този апартамент като вид pied-à-terre в B-H, за да разберем накъде отиваме след това.

Относно новата резиденция на двойката RHOC в Лос Анджелис

Хедър Ел Муса, агент на Selling Sunset, помогна на двойката RHOC при закупуването на новия им дом, апартамент в Century City, през октомври 2022 г. Твърди се, че са платили 14 милиона долара за пентхауса, след като са търсили pied-à-terre в града в продължение на шест месеца . Според Mansion Global, попитана за новата си придобивка, актрисата от Bravo Хедър каза:

Това беше моментът да разберем в кой квартал искаме да живеем и коя сграда ни харесва. На практика видях всяка сграда във всеки квартал в Лос Анджелис. Влязох в тази сграда и бях наистина изненадан.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хедър Рей Ел Муса (@theheatherraeelmoussa)

Кои са Хедър и Тери Дъброу?

Хедър Дъброу.

Хедър Дъброу е американска риалити телевизионна личност на стойност 50 милиона долара. Тя е най-известна с ролите си в телевизионните предавания That's Life, The Real Housewives of Orange County и Heather Dubrow's World. Тери и риалити звездата се срещнаха на среща на сляпо и скоро се влюбиха. Двамата се ожениха през 1999 г., след като бяха заедно три години.

 Тери Дъброу

Тери Дъброу

Тери Дъброу, известен козметичен хирург от Orange County, има нетна стойност от 50 милиона долара. Докато е резидент в Медицинския факултет на UCLA, той си създава репутация в професията. Той също така се появява в RHOC със съпругата си, както и в E! риалити предавания Botched. Двойката има четири деца: Ник, Макс, Кат и Колет.

Популярни Публикации